Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Δήμος Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους: μας καταδίκασε ένας παλιάνθρωπος......

γράφει ο Αλχημιστής

Και τώρα! Τι γίνεται τώρα;
Η Δημοκρατική Κυβέρνηση απεφάσισε, σύμφωνα με τις επιθυμίες των λόμπι!
Ο δημοκρατικός υπουργός, πρώην δήμαρχος Πάρου, μπορεί να έκανε την Αντίπαρο δήμο, εντάσσοντάς την σε μια γενική αρχή του νομοσχεδίου που την κάλυπτε, αλλά αρνήθηκε με ….δημοκρατικά επιχειρήματα να δημιουργήσει τον νέο Καλλικρατικό <<δήμο Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους>> που κάλυπτε όλες τις προϋποθέσεις του νόμου!!!!
Φαίνεται το πρωθυπουργικό περιβάλλον , στο οποίο εντάσσεται ο Κος ….Ραγκούσης κάπως έτσι εννοεί την συμμετοχική δημοκρατία! Αλλιώς δεν εξηγείται η τελική απόφαση του , ούτε η απάντηση που έδωσε στον δήμαρχο Φιλιατρών, όταν τον ρώτησε:
- Επειδή, υπουργέ μου όχι μόνο πληρούνται όλα τα κριτήρια του νόμου, (συμφωνία βουλευτών, αποφάσεις δημ. Συμβουλίων, πληθυσμιακά και άλλα κριτήρια,) αλλά επιπλέον δεν υπάρχει και κανένα αρνητικό!!!!! , σας παρακαλώ πολύ, πέστε μου έναν λόγο, που θα πω στους πολίτες μου!!!!!
Και ο ….Μεγάλος δημοκράτης υπουργός απάντησε:
- Αν αλλάξω το χωροταξικό για έναν δήμο, αυτός θα είναι ο Δήμος Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους!!!!

Θαυμάστε τον κολλητό του Γεωργίου Α. Παπανδρέου!!!!! Ειλικρινά δεν μπορούσα να φανταστώ, μεγαλύτερο Φουσκίτη!!!!!!
Επειδή ο Παπανδρέου και το Περιβάλλον του,  του διεμήνυσαν, ότι μόνο αν τηρήσει άκαμπτη στάση, θα μπορέσει να επιβάλλει τον νόμο, αυτός το πήρε πατριωτικά!!!!!!

Και τις λίγες ακόμα περιπτώσεις, που οι τοπικές κοινωνίες συμφώνησαν, και πληρούνταν όλες οι προϋποθέσεις του νόμου, του δικού του νόμου, κόντρα ενδεχομένως, στα συμφέροντα των βουλευτών της κάθε περιφέρειας που δημιούργησαν το χωροταξικό της κάθε περιοχής μαζί του (δεν θα μπορούσε ο ίδιος να έχει τόσο λεπτομερή γνώση της κάθε περιοχής), ακόμα και εκείνες δεν είχε το πολιτικό αισθητήριο να καταλάβει ο άσχετος, ότι έπρεπε να τις ικανοποίηση !!!! γιατί ακόμα και αν δεν υπήρχαν, θα έπρεπε να τις εφεύρει, για να δείξει στον λαό ότι αφουγκράζεται τις τοπικές κοινωνίες, ότι διαβουλεύεται μαζί τους και τις ακούει , όπως του είπε και ο έμπειρος πρόεδρος της βουλής!!!! Αλλά αυτός λειτούργησε σαν αυτόματος πιλότος, άπειρος γάρ, στις εντολές του Πρωθυπουργού!!!!!
Ο νέος Δήμος Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους  έπεσε θύμα του μαθητευομένου μάγου…του τέως δημάρχου Πάρου…. Και της δουλικότητας που αυτός έδειξε στις γενικότερες εντολές του πρωθυπουργού!!!!!

Ο Κος Μητσοτάκης είχε πει στο Παρελθόν ότι: σε …δέκα χρόνια, ποιος θα θυμάται……..

Και όμως Κε Ραγκούση, ενώ έχει επαληθευτεί πολλές φορές, η δική σας περίπτωση είναι διαφορετική!
Γιατί δεν πυροβολήσατε μόνον εμάς που σας εκλέξαμε, ή μάλλον για να είμαι πιο σαφής, που αγωνιστήκαμε, που ματώσαμε για να εκλεγείτε, γιατί πιστέψαμε εκείνον που έλεγε για συμμετοχική δημοκρατία, για ευαισθησίες, για το κέντρο της πολιτικής σας που θα ήταν….ο άνθρωπος! και άλλα φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες, αλλά τα παιδιά μας , την νέα γεννιά! Και αυτά δεν ξεχνούν ! όχι μόνο τώρα , αλλά και στις εκλογές και αύριο και μεθαύριο, ότι 28/05/2010, ανήμερα της πτώσης της πόλης, ένας παλιάνθρωπος που έτυχε να είναι υπουργός Εσωτερικών, χάριν της Γνωριμίας του με τον Γεώργιο Α. Παπανδρέου, καταδίκασε σε μαρασμό και θάνατο μια ολόκληρη περιοχή!
Ν Τ Ρ Ο Π Η !!!!

16 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςΜαΐου 29, 2010

    ξεφτιλισμένοι είναι όλοι. αυτός θα ηταν καλός; λαδιάριδες... αφου ξέρετε ότι τα πιάνουν όλοι οι πολιτικοί, γιατί δεν τους τα δίνατε και εσείς; Μόνο έτσι θα κάνατε δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑνώνυμοςΜαΐου 29, 2010

    δίκιο έχεις. Σωστά το υπονοείς..... αυτοί φταίνε. Μαύρο στις εκλογές!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑνώνυμοςΜαΐου 29, 2010

    Ξεφτιλισμένοι είναι όλοι. αυτός θα ηταν καλός; λαδιάριδες... αφου ξέρετε ότι τα πιάνουν όλοι οι πολιτικοί, γιατί δεν τους τα δίνατε και εσείς; Μόνο έτσι θα κάνατε δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑνώνυμοςΜαΐου 29, 2010

    Μαύρο στα βουλευτάκια της Κυπαρισσίας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑνώνυμοςΜαΐου 29, 2010

    Να μην πατήσει κανείς δώθε απο το ποτάμι!!!!!θα τους κόψω τα πόδια!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΟΜΠΙ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑνώνυμοςΜαΐου 29, 2010

    Αλήτες!!!!!! πουλημένοι!!!!! Τα Φιλιατρά δεν ξεχνούν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑνώνυμοςΜαΐου 29, 2010

    Καλά, ο άλλος να περιμένει να γίνει δήμαρχος! Ε....... τρομάρα του ο Καραγκιόζης! τον δουλεύουνε ψιλό γαζί , τον ηλίθιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑνώνυμοςΜαΐου 29, 2010

    Καλά, ό Τσούτσιας, τι ρόλο παίζει; Απο που ήρθε;
    Καλημέρα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νίκος Α.Μαΐου 29, 2010

    Χαίρεται!!! ο Σωτηρόπουλος και οι άλλοι είναι τα πιόνια!!!!! κολοκύθια με την ρίγανη!!!! οι βο0υλευτές θέλουν ξεφώνημα!!!!!! οι πουλημένοι.......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑνώνυμοςΜαΐου 29, 2010

    Γι Αυτό δεν μιλάγανε οι αλήτες!!!!! ΕΊΧΑΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΏΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ!!!!!!!! ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝΕ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ!!!!! ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑνώνυμοςΜαΐου 29, 2010

    Ενωθείτε όλοι μαζί , να τους αλλάξουμε τα.......
    Μόνος σκοπός η διάλυση και η ξεφτίλα της Κυπαρισσίας!!!! Εδώ και τώρα!!!! Τα τομάρια.... είχε δίκιο ο Ξύγκας, μας θέλουν για δούλους!!!!! οι ξεφτιλισμένοι!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑνώνυμοςΜαΐου 29, 2010

    Ο ΞΥΓΚΑΣ ΧΑΧΑΧΑ!!
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΑΥΡΟ!!
    ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ!!
    ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΝΟΤΙΑΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ??
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ!!
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΕ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!!
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑνώνυμοςΜαΐου 29, 2010

    ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΙΣΧΥΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ. ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΟΙΜΗΣΑΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ. ΜΌΛΙΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΓΝΩΜΗ. ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ. ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΝΟΤΙΑΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ? ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΘΑ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλτατε , μεγάλη φαντασία έχεις! και σκέφτεσαι και αρνητικά! μήπως ζηλεύεις; Αν σε πειράζει τόσο πολύ ή αν η επιθυμία σου είναι τόσο μεγάλη, δοκίμασε! μπορεί να τα καταφέρεις! μην βγάζεις όμως τόση εμπάθεια! Γιατί ο καθένας , ότι έχει δίνει!!!!! ελπίζω να καταλαβαίνεις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑνώνυμοςΜαΐου 31, 2010

    Ο Δήμος <> αποτέλεσε κοινό όραμα κάποιων συμπατριωτών μας! Μ ε εξαίρεση του Κου Σωτηρόπουλου! ο οποίος δεν εξήγησε, γιατί δεν τον θέλει! και μπορεί να υποθέσει ο καθένας ότι θέλει! ακόμα και να κάνει δεύτερες σκέψεις.......
    Αλλά απο ότι γνωρίζω, αυτό ήταν επιθυμία,πολυ μεγάλη επιθυμία του Κου..... βουδούρη!!!!! για να ακριβολογώ, ήταν προύπόθεση!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μπρός στον κίνδυνο , να ναυαγήσει η υπόθεση , συμφώνησαν σε ένα τέχνασμα...... αλλά βέβαια αυτά δεν τα γνωρίζουν όλοι.... οπότε ο καθένας λέει ότι θέλει.... ανάλογα με το πιστεύει!!!!!!
    οπότε, μην βιάζεστε αν δεν έχετε πλήρη γνώση.... και απο ότι γνωρίζω, για το συμφέρον μας, δεν πρέπει να κοινοποιηθούν μερικά πράγματα.....
    Ο φίλος λοιπόν που λέει αυτά που λέει , έχει δίκιο, γιατί δεν γνωρίζει, έχει άδικο όμως γιατί βγάζει κακίες...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα