Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Δ.Σ. Κυπαρισσίας

Έκτακτη συνεδρίαση για Μητροπολίτη
Μετά από αίτημα σύσσωμης της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Κυπαρισσίας, αυτό συνεδριάζει εκτάκτως αύριο το απόγευμα, στις 7.30, για να συζητήσουν και να τοποθετηθούν για τη στάση του Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος τη Δευτέρα μίλησε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Φιλιατρά για τον «Καλλικράτη».
Όπως ήδη από την Πέμπτη έχουμε γράψει, «την έντονη αντίδραση σύσσωμης της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Κυπαρισσίας προκάλεσε η παρουσία και ομιλία του Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσοστόμου στην πολιτική – αντικυβερνητική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στα Φιλιατρά για τον “Καλλικράτη”.
Με αίτημα προς την πρόεδρο του Δ.Σ. Κυπαρισσίας ζητούν την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για να τοποθετηθούν για την ενέργεια και στάση αυτή του Μητροπολίτη, τόσο ο δήμαρχος όσο και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι. Όπως, μάλιστα, πληροφορηθήκαμε, οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης, χαρακτηρίζουν “απαράδεκτη” τη ενέργεια του Μητροπολίτη, που τορπιλίζει την ενότητα του νέου Δήμου Τριφυλίας και των κατοίκων και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την αποστολή του ποιμενάρχου, που είναι (και πρέπει να είναι) η ενότητα όλων για την προκοπή, την ευημερία και την ανάπτυξη. “Είναι δυνατόν ο Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας να συμφωνεί με τη διαίρεση και το διχασμό της Τριφυλίας;” αναρωτιούνται…».
Πηγή: ΘΑΡΡΟΣ

13 σχόλια:

  1. Καλά σας είπε ο Σαπέρας πως είστε άπληστοι!!!!!! Δεν χορταίνετε με τίποτα!!!! Άντε να χαθείτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑνώνυμοςΜαΐου 31, 2010

    Πας μη Κυπαρρισώτης βάρβαρος!!!!!! Όλα δικά τους τα θέλουν!!!! Να συγχωράνε τον Βουδούρη τα γαϊδούρια και τους ηλίθιους τους Φιλιατρινούς που τους στηρίζουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Δέσποτα εισαι ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ!!!!!!!!! Τους αξίζει να πας την Μητρόπολη στην παλιά έδρα της!!!!! Δεν ντρέπονται τα γαϊδούρια το παίζουν και Χριστιανοί. ¨ολοι οι Φιλιατρινοί μποϊκοτάζ στα μαγαζιά της Κυπαρισσίας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτροπή αγώνα ενάντια στην ΚυπαρισσίαΜαΐου 31, 2010

    Εδώ και τώρα και για πάντα κανένας Φιλιατρινός και Γαργαλιανιώτης να μην ψωνίσει στην Κυπαρισσία. Στηρίξτε τα μαγαζιά και τους επαγγελματίες μόνο των Φιλιατρών και Γαργαλιάνων. Μαύρο στο Ραγκούση και στον Βουδούρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑνώνυμοςΜαΐου 31, 2010

    Στην παρούσα φάση δυστυχώς οι Έλληνες δεν έχουν περιθώρια να μποϋκοτάρουν βάσει συναισθηματισμού. Θα μποϋκοτάρουν βάσει συμφέροντος της τσέπης τους, που όσο πάει και αδειάζει. Ας το σκεφτούν αυτό οι Φιλιατρινοί έμποροι κι ας φροντίσουν οι τιμές τους να είναι χαμηλότερες από εκείνες της Κυπαρισσίας ή έστω ίδιες. Διαφορετικά θα συνεχίσουμε να διανύουμε τα 13 χιλιόμετρα για να βρίσκουμε καλύτερες τιμές! Το μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου έχει άποψη. Και κάνει την κριτική του. Η φθήνια είναι αυτή που θα σώσει το Φιλιατρινό εμπόριο. Όχι τα πομπώδη λόγια κατά της Κυπαρισσίας. Απ΄ αυτά χορτάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔήμητραΜαΐου 31, 2010

    ¨οταν καθημερινά, απο τα μαγαζιά της Κυπαρισσίας περνάνε πολλοί πελάτες, γιατί εκεί υπάρχουν οι υπηρεσίες, (πηγαίνοντας στο νοσοκομείο, στην πολεοδομία, στο δασαρχείο, περνάνε και απο τα μαγαζιά) και στα Φιλιατρά περνάνε πολλοί λιγότεροι, σαφώς ο έμπορος και ο επιτηδευματίας της Κυπαρισσίας, έχει περισσότερες επιλογές και δυνατότητες και στην τιμή και στην ποιότητα κλ.π.
    Σαφώς και αυτό που υποστηρίζετε, έχει το δίκιο του, την λογική του και οπωσδήποτε οι επαγγελματίες, αν θέλουν να μείνουν στην αγορά, θα πρέπει να περιορίσουν , όσο μπορούν, το ποσοστό κέρδους τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑνώνυμοςΜαΐου 31, 2010

    Δεν νομίζω να υποστηρίζετε την άποψη, ότι οι εμποροι των Φιλιατρών είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία! Ούτε της Κυπαρισσίας μια άλλη! συνεπώς η ανάγκη τους κάνει, απο λιγότερους πελάτες να βγάλουν περισσότερα χρήματα..... έτσι εξηγείται η μεγαλύτερη τιμή των Φιλιατρών! τώρα δε που γίναμε και επίσημα χωριό της Κυπαρισσίας.... θα κλείσουν τελείως!!!!!!!!!!!!!
    Ναι στο μποϊκοτάζ της Κυπαρισσίας!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελένη ΜΜαΐου 31, 2010

    Αν φίλοι μου δεν στηρίξουμε τους επαγγελματίες των Φιλιατρών , θα κλείσουν! αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα, να ερημώσει και άλλο η περιοχή μας και αυτό με την σειρά του θα έχει συνέπεια οι τιμές των ακινήτων, της περιουσίας μας δηλαδή, να πέσουν κατακόρυφα!!!!! Έτσι θα κερδίζουμε 2 δραχμές, συγνώμη ευρώ ήθελα να πω, ακι θα χάνουμε απο την υποτίμηση της περιουσίας μας 4. χωριστά το ότι , όταν θέλουμε κάτι, το μπαραμικρό, θα είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε..... στην μοναδική πόλη, στην Κυπαρισσία.
    Και εκεί τότε θα μας περιποιηθούν!!!!!!! ψηφίζω ναι στο μπουκοτάζ της Κυπαρισσίας!!!! θέλω να γραφτώ μέλος. τηλέφωνα και διεύθυνση να μας δώσετε!!!! ευχαριστώ για την φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑνώνυμοςΜαΐου 31, 2010

    Αργά ξυπνήσατε όλοι σας! Πάνε τα Φιλιατρά! και είναι όλοι Υπεύθυνοι, Ξυγκας , Σωτηρόπουλος , Σαπέρας! Αν έχουν φιλότιμο να παραιτηθούν!!!!
    Καλά οι βουλευτές! θα περάσει πάλι απο τα Φιίατρά ο Κος βουδούρης!!!!!!! θα φάει ντομάτα....... ακους εκεί! ήθελε λέει δήμο Νότιας τριφυλίας!!!!! το Γαιδούρι!!!!! ντρόπιασε και τους γιατρούς χωρίς Σύνορα! είναι σίγουρο! πήγε εκεί με στόχο να φτιάξει βιογραφικό!!!!!! ο μκακομοίρης!!! αυτός πρώτα απο όλα είναι εμπαθής!!!!!!! ήθελε να γίνει και υπουργός τρομάρα του!!!!!!! ουστ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑνώνυμοςΜαΐου 31, 2010

    Αφήστε τις επιτροπές αγώνα και τις άλλες προσπάθειες για γενικευμένο πόλεμο με τους συμπατριώτες μας Κυπαρίσσιους.
    Εάν θέλετε να δουλέψουν τα καταστήματα των Φιλιατρών, να τους πείτε να μειώσουν τις τιμές στα πλαίσια των εμπόρων της γείτονας πόλης.
    Αυτοί που θα δημιουργήσουν την ανάπτυξη είναι οι ίδιοι οι Φιλιατρινοί και όχι ο πόλεμος που κηρύτουν κάποιοι πιθανόν για προσωπικό συμφέρον!
    Είδατε τα χάλια μας με τον "αγώνα του Δημάρχου μας¨και του Σαπέρα, για τον υπό πρόταση Δήμο. Τι ήθελαν τελικά??
    Δήμο Φιλαιτρών με έδρα τους Γαργαλιάνους??
    ή όπως τελικά μάθαμε διαβάζοντας τις δηλώσεις των βουλευτών μας Δήμο Νότιας Τριφυλίας με έδρα τους Γαργαλιάνους, και μην μου πεί κανείς οτι δεν γνώριζαν....και πολύ καλά!!
    Μην αναρωτιέστε!! Αυτό θέλανε οι εθελοντές των Φιλιατρών.Παιχνιδάκι για να έχουν τις θεσούλες τους.
    Απο εκεί και πέρα τι να λέμε??
    Να οι υπαίτιοι της καταστροφής και της υποβάθμισης της πόλης μας!
    Τώρα για να καλύψουν τις κ....ς τους μας βάζουν όλους εμάς να ανοίγουμε πόλεμο με τους συμπατριώτες μας και συνδημότες μας τώρα πια.....
    για πιό λόγο??
    Σκεφτείτε πριν κάνετε οτιδήποτε!!
    Με τους γείτονες αυτούς έχουμε πάρα πολλά κοινά και στο μέλλον θα έχουμε και περισσότερα!! Επαγγελματικές σχέσεις σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και στα γεωργικά (αγορές πωλήσεις προιόντων,φυτοφαρμάκων, γεωπονικών συμβουλών και υπηρεσιών), που εμείς θεωρούμαστε πρώτοι, συγγενικές σχέσεις, επενδυτικές σχέσεις, και τόσα άλλα.
    Διανύστε την απόσταση από τα Φιλιατρά προς Κυπαρισσία και θα καταλάβετε οτι σε λίγα χρόνια θα είναι μία πόλη.
    Προσέξτε μην κάνετε το λάθος να παρασύρετε τουσ Φιλιατρινούς να στήσουν πολεμίστρες στα διπόταμα.
    Σοβαρευτείτε!!!
    Έτσι θα υποβαθμίσουμε για άλλη μια φορά την πόλη μας.
    Όμως μην σταματάτε τον αγώνα!!
    Διεκδικήστε αυτο που μας ανήκει πολιτισμένα και με επιχειρήματα.
    Κ.Τ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑνώνυμοςΙουνίου 01, 2010

    Για την ταμπακέρα κουβέντα! Ούτε για τον δεσπότη! Ούτε για την υπερεκμετάλευση των Φιλιατρινών γίνεται κουβέντα!!!! γιατί; Εμείς θέλουμε ζωντανά τα Φιλιατρά! Ποτέ και κανένας στην Κυπαρισσία ξανά! Τους αγαπάμε αλλά πιό πολύ αγαπάμε τον εαυτόν μας! Αγαπάμε τα Φιλιατρά!
    Ούτε ένα ευρώ ξανά στην Κυπαρισσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑνώνυμοςΙουνίου 01, 2010

    ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΕΙΔΗ ΤΟΥΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ!!
    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑνώνυμοςΙουνίου 01, 2010

    ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ BLOG.
    Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΗ ΛΑΓΟΥΔΗ ΚΑΤΕΧΕΙΜΙΑ ΑΠΟΤΙΣ 4 ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.
    ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ:

    "ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ!
    ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΟΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΗΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο κος ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ!
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΚΑΝΤΙΝΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΗΔΗ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗ?
    ΟΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΙ Ή ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΟΜΩΣ, ΠΟΥ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΩΡΙΣ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΤΑΞΗ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!
    ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ??
    ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ, ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ!!
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!"

    ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΣ??
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΓΚΟΥΒΑΡΔΟ

    ΤΙΠΟΤΑ!!ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ!!
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ 2 ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΕ!!
    Κ.Τ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα