Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Ταχυδρομείο Πολίτης χτύπησε τον προϊστάμενο

Στο νοσοκομείο κατέληξε χθες το πρωί ο προϊστάμενος του Κεντρικού Ταχυδρομείου Καλαμάτας, μετά από επεισόδιο που δημιουργήθηκε με πολίτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, πολίτης εξαγριώθηκε από το χρόνο αναμονής μέχρι να εξυπηρετηθεί. Πλησιάζοντας γκισέ, άρχισε να κλωτσάει τα έπιπλα, με αποτέλεσμα να πετάξει στο έδαφος έναν υπολογιστή και να αρχίσουν να εκτοξεύονται πράγματα.
Ο προϊστάμενος του Ταχυδρομείου ακούγοντας την φασαρία βγήκε έξω και προσπάθησε να ηρεμήσει τον εξαγριωμένο πελάτη. Αυτός, όμως, σε έξαλλη κατάσταση τον χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο και αποχώρησε. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία, ενώ ο προϊστάμενος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Β.Β.
Πηγή: ΘΑΡΡΟΣ

1 σχόλιο:

  1. ΑνώνυμοςΜαΐου 30, 2010

    Περιμένετε το επόμενο συμβάν θα γίνει στο ΙΚΑ Κυπαρισσίας!!!! Ας συνεχίσουν να μην εξυπηρετούν τον κόσμο, ας συνεχίσουν να φέρονται θρασύτερα, ας συνεχίσουν να συμπεριφέρονται λες και είναι στα χωράφια τους και δεν θα προλαβαίνουν να μετράνε σφαλιάρες, μπουνιές ότι τέλος πάντων εκείνη την ώρα προκύψει!!!!!! Υπομονή να έχετε και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα