Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Η Πλατεία σχολιάζει την .......επικαιρότητα!!!!!

γράφει και σχολιάζει ο Αλχημιστής

Ο Σαπέρας γιατί είχε τόσο πάθος; Ρώτησε ο Νίκος3 . τι του έχουν τάξει; Αυτός παλιότερα ήταν υπέρ της Κυπαρισσίας και έλεγε ότι, ότι και να γίνει, θα είναι για το καλό της πόλη μας! Τώρα τι άλλαξε; Γιατί ήταν τόσο λάβρος;
Οφείλω να ομολογήσω ότι ενημερώθηκα για τις Θέσεις του Κου Σαπέρα και πρέπει να πω, ότι ο Νίκος3 έχει δίκιο! Αρχικά ο Σαπέρας έλεγε <<Δήμος Φιλιατρών με έδρα τα Φιλιατρά! >>
Και από ότι έλεγε και δύο περιπτώσεις είναι καλές ! Ότι και να γίνει, θα είναι καλό για τα Φιλιατρά! Βέβαια , μακράν το καλύτερο, ήταν να μείνουμε αυτόνομος Δήμος!!!!!!
Από ότι Ξέρω (και ξέρω καλά), φρόντισε ο ίδιος και μίλησε με τον Κο Σαμπαζιώτη, τον Δήμαρχο Κυπαρισσίας, τον Κο Φλιντίση, Δήμαρχο Αυλώνας, αλλά και τον Κο Χρονόπουλο και τον Κο Σταθόπουλο και άλλους υπεύθυνους , τους εξήγησε για ποιο λόγο η Κυπαρισσία ικανοποιήθηκε στο 100% και ότι θα έπρεπε να βλέπουν και τους άλλους, τα Φιλιατρά και τους Γαργαλιάνους και ότι σε ένδειξη ,…. μεγάλο-καρδίας θα έπρεπε να παραχωρήσουν τουλάχιστον την έδρα, και να έρθουν σε κάποια συνεννόηση με τους Φιλιατρινούς και τους Γαργαλιανιώτες !!!!!!!! Το αποτέλεσμα είναι γνωστό! Οι Κυπαρίσσιοι δείχνοντας έντονο ηγεμονισμό, διεκδικούσαν τα πάντα για τον εαυτόν τους!!!! Αυτό ήταν και η αιτία που ο Κος Σαπέρας άρχισε να ασχολείται περισσότερο με την περίπτωση και να βλέπει , αναλύοντας τα πράγματα , φως …..στο τούνελ!!!!

……………………………………………………………………………………………….


Ήρθε και η σειρά του Νίκου4 να πει και αυτός κάτι…. Και πραγματικά το είπε και ευχαριστήθηκε:
Είδες που σου τα’ έλεγα εγώ! Μαζεύτηκαν όλοι οι Δεξιοί και φώναζαν! Γιατί ρε; Για τα ωραία μας Μάτια! Όλοι οι Γαργαλιάνοι είναι δεξιοί! Τι νόμιζες; Για να γίνει δήμαρχος ο Ξύγκας! Ίσως και βουλευτής (α΄ ρε, ο Ξύγκας, Μεγαλεία)!Αμ το άλλο; Δεν στο ‘λεγα εγώ ότι είναι δεξιός, ο δικό ς σου; Τον είδες τώρα; Σου ‘φυγαν οι απορίες; Έγινε και ο πιο Φανατικός! Και μετά σου λέει ΠΑ.ΣΟ.Κ…. Έτσι ρε, είναι οι Πασόκοι! Ξεφτίλα!......

Ο Νίκος4 παιδί της πιάτσας Και ….ξύπνιος! Τι Να του πεις τώρα; Είναι και λίγο μεγάλος…. Και να σκεφθείς ότι έχεις ανάγκη την ….γνώμη του, γιατί και αυτός είναι επιβάτης του πλοίου που λέγεται Φιλιατρά! Και είμαστε καταδικασμένοι! Ή όλοι μαζί να σωθούμε ή όλοι μαζί να πνιγούμε!!!!!!! Οι πιο πολλοί κάνουν δεύτερες σκέψεις…. Παντού βλέπουν υποκριτές και φαρισαίους…. Τώρα βέβαια θα μου πεις , ότι είναι μια ειδική περίπτωση… μια περίπτωση …..Μαντέλη!!!!!! Και έχουν επηρεασθεί οι πάντες …. Τι να σου ΄κάνει και ο Νίκος4; Μπορεί να έχει πολύ …..μυαλό , αλλά φαίνεται…. Χρειάζεται περισσότερο! ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΠΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Που λέει και ο Αλκαίος, και ας μην μου αρέσει!!!!!!!
……………………………………………………………………………………………………

Καλά ο Νίκος 5 ήταν ο χειρότερος καταπέλτης! Και πέτυχε την ενεργή ομοφωνία όλων! Όλοι κάτι ήθελαν να πουν! Όλοι! Ο Νίκος5 τα είχε με τον…..τραγόπαπα!!!!! ακούς εκεί! Τι δουλειά έχει ο Τράγος με την πολιτική; Ποιος του είπε να ανακατευτεί; Να τολμάει να μιλάει εναντίον της Κυπαρισσίας! Δεν ντρέπεται; Πρώτα από όλα εκεί είναι η έδρα του! Δεν ντρέπεται ο τράγος; Για να καταλάβετε πόσο λάθος είναι ο τραγόπαπας σας λέω ότι, ακόμα και ο Πετρόπουλος ο Θανάσης , που είναι πολύ της εκκλησίας δηλαδή, σκέφτεται να το φέρει σε έκτακτο Δ.Σ. της Κυπαρισσίας ! Τόσο πολύ μεγάλο αμάρτημα διέπραξε ο αρχιτράγος! Και αμέσως ο Νίκος5 κατάλαβε , ότι με τέτοια αποδοχή, έβγαινε και δήμαρχος! Ο καημένος…. Μου θύμισε την εποχή της δικτατορίας που ο ναύτης βασάνιζε τον πλοίαρχό του γιατί ήταν αριστερός, και ο καπετάνιος του έλεγε: Συνέχισε παιδί μου….. δεν πειράζει! Αγωνίζομαι εγώ για σένα…για τα συμφέροντά σου! Δεν φταις εσύ που δεν μπορείς να καταλάβεις………..!!!!!!!!!!!!

………………………………………………………………………………………

Καλά! Είναι απολαυστικός ο Νίκος6! ….. Ακούστε τον.. είναι ο ενημερωμένος της συντροφιάς…. Αυτός που έχει τις ιδιαίτερες πληροφορίες……… Πληροφορίες μου λένε, ότι μόλις άκουσε ο Ραγκούσης, τις ομιλίες, ου να χαθούνε οι Φασίστες, έθεσε την παραίτησή του στην διάθεση του Πρωθυπουργού και μάλιστα σκέφτεται να παραιτηθεί και εκείνος μαζί του!!!!!!!>>
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι…. Τον κοίταγαν απορημένοι! Λες να τον πίστεψαν; Λες να τους δούλεψε; …. Είναι τόση η ευαισθησία των Κυρίων αυτών που….. μπορεί να λέει και αλήθεια!!!!!!!
Τώρα βέβαια είναι και το άλλο!!! Γιατί τους λέει Φασίστες;
Υπόθεση κάνω: Μάλλον για να τους ….μπερδέψει!!!!!!


……………………………………………………………………………………….

Ο Νίκος7 ήταν ο ωραίος της παρέας! Γυναικάς και αλανιάρης…. Τα πιάνει όλα στον αέρα! Ρε σεις, κανείς σας δεν πρόσεξε την ….Δαμανάκη!!!!
Μάλιστα η Κα Δαμανάκη…… μου θύμισε το Πολυτεχνείο!!!!!!! Βέβαια την αγαπάει πολύ αυτήν την πόλη, αλλά πολύ αγαπησιάρα είναι ρε παιδί μου! Την αγαπάει τόσο πολύ…. Και ας μην είναι από εδώ…. Αυτό θα πει Φιλιατρινιά ….και ας μην είναι από εδώ!!!!!! Κολοκύθια με την ρίγανη! Δεξιά είναι και αυτή ρεεεεεεε!!!!! Ξυπνήστε!!!!! ΧΑ!ΧΑ!ΧΑΧ!ΑΧ!Α

Τι να πει κανείς ! Προσπερνούν κάθε Φαντασία! Ούτε η Κα Παντελάκη δεν ξέφυγε του πικρόχολου σχολίου τους! Ντροπή τους! Εδώ θύμωσα πολύ! Λίγο αν συνέχιζε ακόμα θα πιανόμαστε στα χέρια! Το Γαϊδούρι! Δεν ντρέπεται! Άνθρωποι που χαλούν το χρόνο τους και την ησυχία τους, για αυτό που νομίζουν καλό για την πόλη, ο Ανόητος αυτός, ήθελε…όχι να την ευχαριστήση , όπως όφειλε, αλλά και να την περιπαίξει! Ντροπή του!

……………………………………………………………………………………………………….

Αύριο θα έχει συνέχεια ο σχολιασμός, αυτών που έγιναν, αλλά και αυτών που αντιλήφθηκαν, όπως τα αντελήφθησαν, οι ……Φιλιατρινοί!!!!!

4 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςΜαΐου 28, 2010

    Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΙΛΕ ΑΛΧΗΜΙΣΤΗ!!!!
    ΣΤΟ INTERNET ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ, ΕΚΕΙ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΑΥΤΑ!!! ΟΛΟΙ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ!! ΣΤΟ FILIATRANEWS.
    ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΑΝ!!
    ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΙΑΝΟΣΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ!!!
    ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ??
    ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ!!
    ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑνώνυμοςΜαΐου 29, 2010

    χαχαχαχα καλόοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!! άκου Δαμανάκη. Που τη θυμηθήκατε ρε παιδιά; Γειά σου ρε Παντελάκη!!!!!! Τι Παντελάκη τι Δαμανάκη μικρή η διαφορά!!!! Και τα δύο σε -άκη. Άντε γελάσαμε πάλι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑνώνυμοςΜαΐου 29, 2010

    Γιατί όλοι ενοχλήθηκαν με την κίνηση του Δεσπότη; Είναι πλέον κάτι πολύ γνώριμο να εμπλέκονται οι ιερείς και Δεσποτάδες στα κοινά. Τι μας ενοχλεί εδώ ότι λέει αυτό που πραγματικά πιστεύει και όχι αυτό που θα άρεσε να ακούσουν οι συντοπίτες του; ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έχουμε πότε επιτέλους κάποιοι θα το κατανοήσουν και θα πάψουν να ενοχλούνται; Ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει αυτά που πιστεύει!!!! Σε όποιον δεν αρέσει ας μην ακούει ή ας μην διαβάζει!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘεόδωροςΜαΐου 29, 2010

    Μπράβο στην Βιβή! Έδωσε τον δικό της αγώνα! Μπράβο! Τι ωραία που θα ήταν να είχαμε άλλες 10 Βιβές.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα