Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

"Θερμή" υποδοχή ετοιμάζουν στον Σαμαρά στην Καλαμάτα

Ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου        
ImageΘερμή υποδοχή... «εντός έδρας» ετοιμάζονται να επιφυλάξουν μέλη αριστερών οργανώσεων και αναρχοαυτόνομοι στον κ. Αντώνη Σαμαρά, διαμαρτυρόμενοι για τη στήριξη που έδωσε η Ν.Δ. στο δεύτερο μνημόνιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους παράγοντες της Αστυνομίας, για τις οποίες και ενημερώθηκαν στελέχη της Ν.Δ., υπάρχει προεργασία για να πυροδοτήσουν ένταση στην αυριανή επίσκεψη του κ. Σαμαρά στην Καλαμάτα.
Ως γνωστόν, ο πρόεδρος της Ν.Δ. έρχεται στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας μαζί με τον υπουργό Υποδομών, Μ. Βορίδη, για να παραστούν στα εγκαίνια της γέφυρας στην περιφερειακή οδό της Καλαμάτας..

Με την επίσκεψή του αυτή, ο κ. Σαμαράς θα σημάνει ουσιαστικά και την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, ενώ γίνεται από την ιδιαίτερη πατρίδα του για συμβολικούς λόγους.
Με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν, ομάδες από τον αντιεξουσιαστικό χώρο και μέλη αριστερών οργανώσεων φέρεται να προετοιμάζουν σκηνικό έντασης με αποδοκιμασίες κατά του προέδρου της Ν.Δ. Στην περιοχή το κλίμα ήδη είναι τεταμένο και οι τοπικές οργανώσεις της Ν.Δ. ξεκαθαρίζουν σε όλους τους τόνους, ότι εάν γίνει το παραμικρό κατά του κ. Σαμαρά, θα υπάρξει σκληρή απάντηση. «Θα γίνει κόλαση, εάν σημειωθεί το παραμικρό» λένε χαρακτηριστικά και δηλώνουν αποφασισμένοι να περιφρουρήσουν την επίσκεψη του πρόεδρου της Ν.Δ. και να μη μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, σε περίπτωση που επαληθευτούν οι φήμες.
Είναι η πρώτη φορά, μετά την ψήφιση του δεύτερου μνημονίου, που ο πρόεδρος της Ν.Δ. κάνει περιοδεία, σε μια περίοδο στην οποία ήδη διαμορφώνεται κλίμα έντασης, εν όψει και των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου, εναντίον όσων στήριξαν τη συμφωνία στη Βουλή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα