Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Εκπλήξεις και ανατροπές στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

       
Image


Μόλις εννέα άτομα κατέθεσαν χθες αιτήσεις στα γραφεία της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, εκδηλώνοντας έτσι το ενδιαφέρον τους για διεκδίκηση μιας θέσης στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία.
Η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων «έκλεισε» χθες το απόγευμα στις 6.00, αλλά η ΝΟΔΕ αρνήθηκε να ανακοινώσει τα ονόματα των υποψηφίων, μετά από εντολή από τα κεντρικά του κόμματος, ότι αυτό θα γίνει συνολικά για όλη την Ελλάδα από Αθήνα.
Σύμφωνα, όμως, με έγκυρες πληροφορίες του «Θ», τα πρόσωπα που τελικά αποφάσισαν να καταθέσουν αιτήσεις «έκρυβαν εκπλήξεις» για το χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Οι υποψηφιότητες που ήταν αναμενόμενες και τελικά κατατέθηκαν χθες, είναι:-του τέως βουλευτή Δημήτρη Σαμπαζιώτη
-του περιφερειακού συμβούλου Ιωάννη Αδαμόπουλου
-του ιατρού από την Τριφυλία Παναγιώτη Κατσίβελα
-του αντιπροέδρου του περιφερειακού συμβουλίου Άγγελου Κωτσιόπουλου
-του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου, ιατρού – καρδιολόγου Μανώλη Μάκαρη
-της πρώην νομαρχιακής συμβούλου Αντωνίας Μπούζα και
-του πολιτικού μηχανικού Μίλτου Χρυσομάλλη.
Από τις χθεσινές εκπλήξεις ήταν ότι, τελικά, δεν κατέθεσαν υποψηφιότητα η πρώην υποψήφια Μπέσσυ Πλέτσα και η πρώην δήμαρχος Μελιγαλά Ελένη Αλειφέρη.
Τέλος, τα άλλα δύο ονόματα που συμπληρώνουν τους εννέα που εκδήλωσαν ενδιαφέρον είναι ο πρώην δήμαρχος Άριος Γιώργος Γιαννακόπουλος και ο δικηγόρος από την Τριφυλία Παύλος Ιωαννίδης.


Της Βίκυς Βετουλάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα