Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Η ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….


ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 21/12/2012 ΣΤΟ ΠΥΣΠΕ ΟΙ ΔΥΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ ΤΟΥ 2ΟΥ ΝΗΠ. ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ,  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ - ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ
Από έρευνα που κάναμε, σχετικά με το συμβάν του εγκλεισμού ή όχι του νηπίου σε αίθουσα του σχολείου για τιμωρία,  από την νηπιαγωγό Κα Αντωνία Χριστοπούλου και τα όσα ακολούθησαν (με την διενέργεια ΕΔΕ  και την καταγγελία στη συνέχεια της Νηπιαγωγού Κας Χριστοπούλου κατά της Κας Βασιλοπούλου Μαρίας  που την κατηγορούσε ότι επικαλέσθηκε ψευδή στοιχεία για να της κάνει αναφορά, την εξέγερση των γονιών που καταθέτουν ότι η δασκάλα τους είναι ….φαινόμενο και μέσα σε 15 περίπου μέρες, στην αρχή μάλιστα της περιόδου , έκανε θαύματα γι αυτό εξ άλλου και την πολεμούν…. οι αντίζηλες της(!!! )μέτριες νηπιαγωγοί, αλλά και από τα αποτελέσματα της ΕΔΕ), πειστήκαμε ότι κάτι δεν πάει και τόσο καλά. 

Προσπαθήσαμε να δούμε μερικές πτυχές του όλο θέματος με την δική μας ματιά και θα χαρούμε  να φιλοξενήσουμε και άλλες απόψεις ανθρώπων που τους αφορούν τα γεγονότα, ανθρώπων που γνωρίζουν ή ανθρώπων που με βάση λογικά συμπεράσματα έχουν μια άλλη θεώρηση των πραγμάτων.
Το τι καταθέτει κανείς και μάλιστα ενόρκως, είναι κάτι το  πολύ σημαντικό. Όμως μπορεί κάποιος να παρασυρθεί και να καταθέσει και κάτι που δεν είναι σίγουρος είτε από φίλους και γνωστούς, είτε από τον τρόπο που τίθεται η ερώτηση (μην ξεχνάμε ότι πολλές φορές ο τρόπος που τίθενται οι ερωτήσεις επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό την απάντηση)είτε ακόμα και από πρόθεση να πει ψέματα με σκοπό να βλάψει τον κατηγορούμενο από εμπάθεια, μίσος , ζήλια, ή ακόμα και για προσωπικό όφελος.
Θεωρώ ότι πολύ σημαντικό ρόλο στην όλη ιστορία θα έχουν οι καταθέσεις των εκπαιδευτικών, νηπιαγωγών αλλά και της Δ/ντριας του 2ου δημοτικού σχολείου Φιλιατρών που βρήκε το παιδί στο προαύλιο του σχολείου της (σε ποια ακριβώς κατάσταση ήταν, τι τις είπε,πως ακριβώς πήραν το παιδί η(οι) νηπιαγωγός (οι) , ποια το πήρε κλπ.)
Να δούμε όμως ποιοι νηπιαγωγοί κατάθεσαν και ποια σχέση έχουν με την υπόθεση:

  1. ΤΣΑΜΗ ΤΡΙΑΔΑ
  2. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
  3. ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ
  4. ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
  5. ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
  6. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ
και κάποιες ακόμα που δεν είναι Φιλιατρινές.
Αναφέρουμε τις Φιλιατρινές νηπιαγωγούς που κατέθεσαν για τα συμβάντα, με σειρά αρχαιότητας (προϊστάμενος γίνεται στο νηπιαγωγείο αυτός που επιθυμεί και έχει τα περισσότερα χρόνια υπηρεσίας) γιατί ακούσθηκαν και ψίθυροι ότι όλα έγιναν για το ….διευθυντηλίκι.
Τσάμη Τριάδα: είναι η προηγούμενη διευθύντρια για πάνω από δεκαετία του συγκεκριμένου νηπιαγωγείου. Τώρα είναι συνταξιούχος και γνωρίζει άριστα και από πρώτο χέρι τις υπηρεσιακές και άλλες συμπεριφορές των συναδέλφων της Βασιλοπούλου Μαρίας και Πανταζοπούλου Σοφίας. Η κατάθεση της είναι οπωσδήποτε πολύ σημαντική!
Βασιλοπούλου Μαρία: Διευθύντρια του 2ου Νηπιαγωγείου Φιλιατρών (από εφέτος, μετά την αποχώρηση της Κας Τσάμη), έχει συνεργασθεί για πολλά χρόνια (τουλάχιστον πάνω από 10ετία) με την Κα Τσάμη και την Κα Πανταζοπούλου στο ίδιο νηπιαγωγείο. Υποχρεωμένη από τον νόμο ανέφερε το συμβάν στους προϊσταμένους της αλλά αμφισβητήθηκε από την υφισταμένη της και δράστη του συμβάντος κατά την δική της τουλάχιστον εκδοχή. Καθαιρέθηκε με απόφαση της Δ/νσης που έκανε δεκτές τις κατηγορίες της κας Χριστοπούλου.
Πανταζοπούλου Σοφία: υπηρετεί στο 2ο Νηπιαγωγείο Φιλιατρών με την Κα Τσάμη και την Κυρία Βασιλοπούλου για πάνω από δέκα χρόνια. Κατά την χρονική περίοδο που «συνέβη» το περιστατικό απουσίαζε με αναρρωτική άδεια.
Στυλιανού Δέσποινα: υπηρετεί στο 2ο νηπιαγωγείο Κυπαρισσίας. Έχει συνεργασθεί στο παρελθόν με  την Κα Χριστοπούλου Αντωνία (κατηγορούμενη από την Κα Βασιλοπούλου) και για μία περίπου εβδομάδα το 2000 με την Κα Τσάμη. Συνδικαλίστρια, μοίρασε τις προσκλήσεις στους μάρτυρες, ήταν  αναπληρώτρια γραμματέας στην  ΕΔΕ και η αδελφή της (Κα Χαρά Στυλιανού) έχει παιδί που φοιτά στο 2ο Νηπιαγωγείο Φιλιατρών. 
Σπηλιοπούλου Σταυρούλα: Έχει εργασθεί στο παρελθόν με την Κα Χριστοπούλου. Καμιά άλλη σχέση δεν έχει με το συμβάν.
Χριστοπούλου Αντωνία: Είναι από την Κυπαρισσία και υπηρετεί με μόνιμη θέση στο 2ο Γαργαλιάνων. Στο 2ο Νηπιαγωγείο Φιλιατρών ήρθε φέτος, (με απόφαση ΠΥΣΠΕ, παράτυπα κατά την γνώμη μας), για ένα έτος για να είναι κοντύτερα στην Κυπαρισσία. Κατηγορήθηκε από την Κα Βασιλοπούλου για το συμβάν του εγκλεισμού του νηπίου. Η ΕΔΕ που έγινε στη συνέχεια δέχτηκε την δική της κατάθεση για τα γεγονότα και όχι μόνο την απάλλαξε πάσης κατηγορίας, όχι μόνο την επανέφερε στο σχολείο που είχε έρθει με απόσπαση,  αλλά την έκανε και προϊσταμένη!!! Φήμες μιλάνε για αυταπόδεικτα ψεύδη, αλλά αν δεν αποδειχθούν παραμένουν απλές κατηγορίες ίσως και ευσεβείς πόθοι.  

Η επέμβαση εισαγγελέα

 Είναι γνωστό επίσης ότι κάποιοι γονείς (5 τον αριθμό ή περίπου 5) δήλωσαν ότι οι υπογραφές που είναι σε κάποιο κείμενο  δεν είναι δικές τους! Αν αυτό είναι αληθές, δεν θα έπρεπε να δούμε την παρέμβαση κάποιου εισαγγελέα; Το γραφείο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης να ζήτησε άραγε την επέμβαση του; Δεν ξέρω γιατί αλλά πιθανολογώ πως όχι! Γιατί;   

Η Κα Πανταζοπούλου και το "βαρύ πειθαρχικό παράπτωμα"
Σύμφωνα με πληροφορίες  η κ. Πανταζοπούλου Σοφία κατηγορείτε από την υπηρεσία της γιατί ….είναι άνθρωπος!!!!! ……όταν ρωτήθηκε η άποψή της για την κ. Χριστοπούλου, στην πρώτη κατάθεσή της, απάντησε ότι τίποτα κακό δεν έχει να της καταλογίσει και ότι είναι μία καλή νηπιαγωγός!!!!!! Ναι πολύ καλά διαβάζετε! 

Είναι σίγουρο ότι η υπόθεση αυτή θα έχει συνέχεια και εμείς βέβαια θα την παρακολουθούμε από κοντά. Την Παρασκευή συνεδριάζει το ΠΥΣΠΕ Μεσσηνίας και πολλοί υποστηρίζουν με βεβαιότητα ότι στο τέλος θα λάμψη η αλήθεια! Το πιστεύουμε!

36 σχόλια:

  1. Πήραν πίσω τις υπογραφές;
    Δηλαδή,τις είχαν βάλει και για τον οποιονδήποτε λόγο μετάνιωσαν και τις πήραν πίσω ή δεν τις είχαν βάλει καθόλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν είχαν υπογράψει καθόλου, τότε τις υπογραφές τους ποιος τις έβαλε;
    Σε αυτή την περίπτωση πάντως,τίθεται θέμα πλαστογραφίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουδείς μωρότερος των ιατρών, αν δεν υπήρχαν οι διδάσκαλοι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ... ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ
    ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΛΟΥ, ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα αυτονόητα εδώ γίνονται ζητούμενα,τι να πει κανείς; Μη χειρότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ πάντως είμαι πολύ περίεργη να μάθω
    τι κατέθεσαν οι πρωτεργάτες του
    "ξεσηκωμού" των γονιών!!!και ποιός υπέγραψε
    γι αυτούς που λένε ότι δεν υπέγραψαν!!!
    Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος αν είναι έτσι
    όπως τα γράφετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ,
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ!!!ΓΙΑΤΙ; ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;
    ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΓΩ, ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ,ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΣΑΣΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τώρα εξηγείτε γιατί δεν όρισαν την Πανταζοπούλου προϊσταμένη και όρισαν την Χριστοπούλου. Και εμάς μας είπαν ότι της το πρότειναν αλλά δεν το δέχτηκε για συμπαράσταση στην Βασιλοπούλου. Πόσο ψέματα άραγε θα αποκαλυφτούν ακόμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τελικα ολα ειναι διαπλεκομενα
    δεν ξερεις απο που και απο ποιον να φυλαχτεις
    Θεος φυλαξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ, ΕΝΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΑ ΜΙΑ ΑΘΩΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όσο και να χτυπιόσαστε η ουσία είναι μία. Η δασκάλα των παιδιών μας γύρισε και τα παιδιά μας είναι πολύ χαρούμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ: ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ;
    ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ;ΓΟΝΙΟΣ;ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΒΑΣΤΑ! ΒΑΣΤΑΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΑ ΑΛΟΓΑ! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΔΑΣΚΑΛΑ(ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ) ΑΛΛΑ.....
    ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ
    ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΟΥ,ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απ΄ όσο γνωρίζω η Βασιλοπούλου έχει ζητήσει προκειμένου να απολογηθεί και έχει στα χέρια της τις καταθέσεις όλων. Γονέων και νηπιαγωγών. γνωρίζει πλέον ποιος κατάθεσε τι.όπως και τις αναφορες του Αλεξανδρόπουλου Παναγιώτη και Χαράς Στυλιανου με τις πλαστογραφημένες υπογραφές!!!! άραγε πόσα φυλοκάρδια τρέμουν;;;; Όρε κάτι μηνύσεις που έχουν να πέσουν!!!!!
    Υπομονή γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Εισαγγελέας περιμένει αν δει τις δυο δασκάλες και να τους απαγγείλει κατηγορίες.
    Έχει να γίνει μεγάλο πάρτυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το υπουργείο Παιδείας γνωρίζει τα γεγονότα;
    Μήπως πρέπει να ζητηθεί η παρέμβασή του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είναι τόσο μεγάλα τα χάσματα της λογικής στην συγκεκριμένη περίπτωση,που ο καθένας μπορεί εύκολα να καταλάβει τι έχει γίνει και από ποιόν!!!!
    Είναι βέβαιο ότι το θέμα θα φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται υπηρεσιακά και αν δεν υπάρξει δικαίωση,σίγουρα θα πάει στα πολιτικά δικαστήρια! Είναι σίγουρο λοιπόν ότι η αλήθεια θα λάμψει!!!τότε λοιπόν θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος!!!! άδικα λοιπόν κάποιοι βιάστηκαν τόσο πολύ να πανηγυρίσουν την ...επιτυχία τους και να είναι σίγουροι ότι στο τέλος,όπως γίνεται πάντα στις αρχαίες τραγωδίες,θα επέλθει η κάθαρση και η ΤΙΜΩΡΙΑ!!!!
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΜΑ- ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΠΟΛΎ ΠΙΌ ΙΣΧΥΡΌ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΔΙΚΊΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. οοοοοορε κάτι υπόγειες διαδρομές!
    οοοοοορε κάτι διασυνδέσεις!
    οοοοοορε γλέντια που έχουμε να κάνουμε! Νόμιζαν κάποιοι ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν!!!!!Αμ δε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΛΕΝΕ,ΟΤΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΝΗΡΓΗΣΕ ΕΔΕ ΚΑΙ ΑΠΕΦΑΝΘΗ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!
    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ!
    ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ!
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΡΧΗΣΤΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΑΕΣΤΡΟ
    ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
    Ή ΤΑ ...ΓΙΟΥΧΑΪΣΜΑΤΑ!!
    ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΡΜΑΤΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αν ήμουν ενημερωμένη θα ήξερα ότι όλη η ιστορία είχε σκηνοθετηθεί από μία κυρία! Από έναν διευθύνοντα νου, που ενημερωμένος από την δημοσίευσή σας και όχι μόνο, έχει περιέλθει σε κατάσταση πανικού πλέον. Αντιλαμβάνεται τον κλοιό γύρω της να σφίγγει και έχει πανικοβληθεί, φοβούμενη ολοκληρωτική κατάρρευση και πλήρη διαφάνεια των γεγονότων!!!
    Κινδυνεύουν σοβαρά και άτομα που ενήργησαν, κατόπιν δικών της εντολών και αυτό κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα!
    Ο Πανικός έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα που δεν φαντάζεσθε! Ενώ η απόφαση δικαιώνει πλήρως τα συγκεκριμένα σχέδια και θα έπρεπε να είναι εν πλήρη ησυχία και ηρεμία, εν τούτοις τίποτα τέτοιο δεν συμβαίνει!
    Φανταστείτε να ζητούσε από «την δικιά της» να ζητήσει το φάκελο με τις απολογίες των «αδικημένων» κυριών!!!! Ε τότε θα ήταν στο…φινάλε της! Θα ήταν ένα στάδιο πριν εγκαταλείψει τους πάντες για να σώσει τον εαυτούλη της!!!!!!! Έχει να πέσει….γιούχαρα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αμ δεν τα λέτε καλά Κα Μάρθα. Αν ζητούσε, δεν θα ζητούσε μόνο τις απολογίες!!!! Όλο το φάκελο θα ζητούσε!!! Ακόμα και τις καταθέσεις των μαρτύρων θα ζητούσε!!!!!!! Εδώ υπάρχει μέγα θέμα!! Κάποιοι θα πάνε φυλακή, δεν είναι αστεία τα πράγματα!!!!!! Πάντως από μόνο του το γεγονός ( αν συνέβαινε) θα ήταν μια πρώτη ηθική νίκη!!!! Θα σηματοδοτούσε την πορεία των εξελίξεων!!!! Κάποιοι έπαιξαν με την τιμή και την υπόληψη κάποιων και πρέπει να πληρώσουν!!!! Ήδη νοιώθουν κατηγορούμενοι και ετοιμάζουν τις δικές τους….απολογίες !!!!!!!!!!!!!!! Για άλλη μια φορά, αποδεικνύετε ότι ο Θεός είναι μεγάλος!!!
    Περιμένετε……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΧΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
    Αμ δεν τα ξέρετε καλά!!!!
    Σήμερα ζήτησαν και πήραν ....παράταση!!!!!!!
    Ετοιμάζονται οι απολογίες!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πανικός!
    Εδώ και μια εβδομάδα,ετοιμάζονται! Συσκέψεις επί συσκέψεων και όπως γνωρίζετε η νύχτα βγάζει Επίσκοπο και η αυγή ....Μητροπολίτη!
    Αυτά παθαίνουν όσες είναι κενού περιεχομένου, πολύ δήθεν και πολύ φιλόδοξες!
    Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη, τρείς και την κακή του τύχη!!Πάντα έρχεται η κάθαρση στο τέλος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Παρατηρώ μια σημαντική αλλαγή στο κλίμα γενικά που επικρατεί τώρα τελευταία!
    Λέτε να είναι σημάδι και αυτό της φουρτούνας που έρχεται;
    Λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

      Διαγραφή
  26. Που 'ναι τα βίντεο, που 'ναι οι δηλώσεις, που ' ναι όλος εκείνος ο πολύς θόρυβος; Τι έγινε και ξαφνικά βουβάθηκαν όλοι; Μήπως επικρατεί το σύνθημα,ο σώζων εαυτόν σωθήτω;
    Τι να φοβάται άραγε; Για τον μαέστρο λέω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Όταν κάποιος καταθέτει ενόρκως ψέματα
    και αποδειχθεί πέρα από κάθε αμφιβολία
    ότι εν γνώσει του, έλεγε τα ψέματα αυτά
    μήπως ξέρει κανείς να μου πει πως λέγεται αυτό;
    Αν τιμωρείτε και από ποιον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο Άγγελος ΠροστάτηςΔεκεμβρίου 21, 2012

    Από τα αναγραφόμενα σας η Κα Πανταζοπούλου κατηγορείτε από την υπηρεσία της γιατί σαν έντιμος άνθρωπος και νηπιαγωγός κατέθεσε μόνο αυτά που γνώριζε,αδιαφορώντας για το ποιος και εάν ωφελείται. Η υπηρεσία της αντί επαίνου την καλεί να απολογηθεί γι αυτό(γιατί άραγε;)!!!!!! Όσο για την Βασιλοπούλου,,μπορεί η διαδικασία να είναι χρονοβόρα, αλλά θα πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχουν δικαστές στο Βερολίνο!!!!Η δικαίωση μπορεί χρονικά να αργήσει λίγο,αλλά έρχεται, έχε λίγο υπομονή!
    Τώρα εσύ, φίλε άγνωστε λες ότι Πανταζοπούλου και Βασιλοπούλου τις αναμένει ο εισαγγελέας! Αλλά δεν μας λες γιατί.Οφείλεις να μας πεις, αν ξέρεις κάτι, αλλιώς είσαι κοινός συκοφάντης και εξυπηρετείς.... αλλότριους σκοπούς! Εκτελείς δηλαδή διατεταγμένη υπηρεσία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μερικά πράγματα είναι αυταπόδεικτα και όσο και όποιοι και να προσπαθήσουν δεν μπορούν να αλλάξουν την ροή των πραγμάτων! Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω με τίποτα! Θα πληρώσουν όλοι το τίμημα της αγυρτείας και μισαλλοδοξίας στο βαθμό που είναι συμμέτοχοι!
    Είναι ηθικό και δίκαιο νομίζω, αν κάποιος παρασύρθηκε από την αφέλειά του και είπε κάποιες ανακρίβειες,να ζητήσει συγνώμη έγκαιρα για να περισώσει την αξιοπρέπειά του!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο εισαγγελέας μπορεί να περιμένει την κ. Βασιλοπούλου και Πανταζοπούλου αλλά για σκεφτείτε αν υπάρχουν και κάποιες ψευδείς καταθέσεις και κάποιες πλαστογραφίες που θα ερευνήσει....
    Πόσοι εισαγγελείς θα περιμένουν μετά;;;; για σκεφτείτε..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Το Ποτάμι ξεκίνησε - καλώς,κακώς - και δεν γυρίζει πίσω!
    Οι υπεύθυνοι θα πληρώσουν, πρέπει να πληρώσουν!!!
    Η αρχή έγινε - καλώς,κακώς - έγινε!!!!
    Και να θέλει, αν θέλει, δεν μπορεί να το σταματήσει πλέον κανείείείείείείςςςςςςςςςς!
    Όσοι λοιπόν προσπάθησαν,αν προσπάθησαν να παίξουν, τώρα δεν θα παίξουν,θα πληρώσουν!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ......
    Ποιά είπε σε ποια και για ποια
    Είτε φύγει με σύνταξη, είτε την διώξουμε εμείς,
    εγώ και η συνάδελφος θα πάμε στις θέσεις τους;
    Να προσέξει όμως μήπως από την πολύ χαρά της
    κάνει στραβά τα ....κουτάβια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Ο ΔΙΚΑΙΟΣΔεκεμβρίου 23, 2012

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ ΚΑΙ ΈΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
    ΥΠΟΜΟΝΗ. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΧΡΟΝΩΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ αν και δεν είσαι ενημερωμένος, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!!!Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα κάποιοι και κάποιες να πληρώσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ;
    ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΜΙΚΡΑ ΓΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΧΡΩΜΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΥΩΡΟΙ;
    ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΠΟΛΥ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ! ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΔΙΑ ΠΛΕΟΝ......
    ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΚΕΥΩΡΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!!!! ΗΓΓΙΚΕΝ ΓΑΡ Η ΩΡΑ (ΕΒΔΟΜΑΔΑ) ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ....ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα