Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

2o Νηπιαγωγείο Φιλιατρών: Σαρωτικές εξελίξεις μετά την ΕΔΕ


ImageΣαρωτικές είναι οι εξελίξεις από τη διενεργηθείσα ΕΔΕ για το θέμα που ανέκυψε στις αρχές Οκτωβρίου στο 2ο Νηπιαγωγείο Φιλιατρών.
Μετά από ένα ατυχές συμβάν, η προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου είχε κάνει αναφορά σε νηπιαγωγό η οποία υπηρετούσε λίγες μόλις εβδομάδες στο σχολείο αναπληρώνοντας συνάδελφό της. Τότε, στο πλαίσιο της ΕΔΕ που διέταξε ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, η συγκεκριμένη απομακρύνθηκε από το 2ο Νηπιαγωγείο και μεταφέρθηκε σε Νηπιαγωγείο των Γαργαλιάνων, όπου και είναι η οργανική της θέση.
Η απομάκρυνσή της προκάλεσε τις σφοδρές αντιδράσεις των γονιών των μικρών μαθητών. Μάλιστα, τότε, την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, απέκλεισαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας το σχολείο. 

Από τη στιγμή που πληροφορήθηκαν για τη δίωξη της δασκάλας, την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, οι διαμαρτυρίες τους ήταν έντονες και προς πάσα κατεύθυνση, απαιτώντας να επιστρέψει στα καθήκοντά της. «Θέλουμε τη δασκάλα μας» έγραφε χαρακτηριστικά το μικρό πανό που ανήρτησαν στην είσοδο του Νηπιαγωγείου, ενώ στις συζητήσεις τους εξαπέλυαν βολές για τη διευθύντρια, που ανέφερε – κατήγγειλε τη δασκάλα, ενώ ζητούσαν επίμονα συνάντηση με τον προϊστάμενο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Νίκο Κλάδη. Όπως έλεγαν οι γονείς, χωρίς να υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος εκδιώχθηκε η δασκάλα τους, η οποία είναι άριστη παιδαγωγός και τα παιδιά τους μαθαίνουν πολλά από αυτή και την αγαπούν.
Αφορμή για την απόφαση απομάκρυνσης ήταν αναφορά – καταγγελία της διευθύντριας σε βάρος της δασκάλας για περιστατικό που είχε συμβεί, όταν ένα μικρό παιδάκι πέρασε από ένα κενό στο συρματόπλεγμα της περίφραξης στο διπλανό προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου. Αντιπροσωπεία των γονέων συναντήθηκε με τον κ. Κλάδη, τον οποίο ενημέρωσαν για την όλη κατάσταση.
Η ΕΔΕ διενεργήθηκε με αρκετές καταθέσεις και, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Θ», από το πόρισμά της δεν προκύπτουν ευθύνες ή παραπτώματα της νηπιαγωγού. Αντιθέτως, οι καταθέσεις φέρεται να είναι επιβαρυντικές για τη διευθύντρια του σχολείου. Άμεσα αναμένεται η επιστροφή της νηπιαγωγού στο 2ο Νηπιαγωγείο, ενώ «δύσκολα» είναι τα πράγματα για την παραμονή, στη θέση της, της διευθύντριας, μετά τις εις βάρος της καταθέσεις, χωρίς ωστόσο αυτό να καταστεί δυνατό μέχρι χθες το απόγευμα να το διασταυρώσουμε πλήρως, γι’ αυτό και το μεταφέρουμε με επιφύλαξη.
Του Ηλία Γιαννόπουλου

30 σχόλια:

  1. Eπιτέλους,πότε θα πάψει να λειτουργεί το κομματικό κράτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ,ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΟΣΔεκεμβρίου 03, 2012

    ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ο Κος ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΛΑΔΗΣ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ Κο ΚΛΑΔΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ! ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΛΑΜΠΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΙΚΑΙΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΟΣΜΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ! ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ . ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΜΙΑ ΠΙΕΣΗ.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΕΥΦΗΜΟΥΝ,Ο ΘΕΟΣ ΟΜΩΣ; ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω εγώ τι λέτε, εγώ θέλω να γνωρίσω αυτή την σπουδαία οπωσδήποτε νηπιαγωγό που συνωμότησαν όλοι (χωρίς να την γνωρίζουν) εναντίον της και ώ του θαύματος!!!! δικαιώθηκε!!!!
    Αν μάλιστα αληθεύουν οι φήμες που λένε ότι όχι μόνο γύρισε (στο τόπο του εγκλήματος)αλλά έγινε και διευθύντρια!!!! (σύμφωνα βεβαίως πάντα με την παιδαγωγική αντίληψη που επιβάλλει να προτάσσονται τα συμφέροντα των νηπίων γιατί για την προστασία αυτών επανήλθε άλλωστε η κυρία νηπιαγωγός! Έτσι θα μάθουν από πολύ νωρίς και από πρώτο χέρι τι θα πει δικαιοσύνη!)
    Τέτοια δικαίωση,μην μου πείτε ελάχιστοι την έχουν!!!Θα δοθεί βέβαια η δυνατότητα και στους σπουδαίους αυτούς γονείς που πρωτοστάτησαν,να αφήσουν τον αγώνα τους αυτό πολύτιμη παρακαταθήκη στα παιδιά τους και να μάθουν και αυτά από πρώτο χέρι και μάλιστα από τους ίδιους, πόσο σπουδαίο πράγμα είναι η δικαιοσύνη , ώστε και αυτά στο μέλλον να μάθουν να επιθυμούν πάντα το ίδιο και για τους άλλους αλλά και για τους εαυτούς τους.!
    Δυστυχώς αυτό το κράτος έχουμε που λειτουργεί έτσι και αυτούς τους πολίτες που επιθυμούν αν δεν προκαλούν αυτόν τον τρόπο λειτουργίας!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά ο Σαμαράς ενδιαφέρθηκε;
    Τρελάθηκα! Όχι μόνο την αθώωσαν αλλά τιμώρησαν και την προϊσταμένη!!! Όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΊΜΑΙ ΓΟΝΙΟΣ ΝΗΠΙΟΥ
    ΣΗΜΕΡΑ 08.05 Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΦΥΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΉΓΕ. Κε ΚΛΑΔΗ, ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΟΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΩΝ ΟΥΚ ΑΝΕΥ.
    ΟΜΩΣ ΜΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ,ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ Η ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ!
    ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ....... ΠΕΤΥΧΕ, ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΠΙΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ!ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΠΑΙΡΕΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΚΕΙΜΕΝΟΙ ΤΗΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΟΥΜΠΟΥΛ ΑΓΑΔεκεμβρίου 03, 2012

    ΚΛΑΔΗΣ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΑΔΗΣ;ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΣΟΥΙΛΕΜΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ; ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΤΖΟΝΙΣ,Ο ΙΜΠΡΑΗΜ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΝΙΓΚΙΑΡ ΚΑΛΦΑ, ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΆΝΕΙ; ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΣ)ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ !!!! ΑΝ ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΣΘΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ...ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΩ... ΘΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟ ΔΟΝΤΙ ΔΑΓΚΩΣΕ,ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!! ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ .....ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουνΔεκεμβρίου 03, 2012

    Μόνο ο Σπανός δεν βγάζει γένεια!!!!
    Αν και τωρα τελευταια πού.....ψε και αυτός και βγάζει!!!!!
    Αυτή είναι η Ελλάδα μας! τι να κάνουμε; Με τους διάφορους Κλάδηδες, Τζονιδες και άλλους τέτοιους φωστήρες!!! Καμαρώστε τους τους λεβέντες αλλά προσέχτε μην τους ματιάσετε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά πως γίνετε να κατηγορήστε για ανάξια συμπεριφορά και αυτοί αντί να σας τιμωρούν να σε προβιβάζουν; Είναι απορίας άξιο!!!!!
    Αυτή μάλιστα είναι ικανότητα!!!!!!!!όχι μπούρδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μήπως τάξανε κάποιοι κομματικοί στον μεγάλο αρχιερέα της ...... διαπλοκής ότι θα τον αφήσουν στην θέση του και δεν υπολόγισε τίποτα; Γιατί βέβαια έτσι πάει το πράγμα εγώ σου δίνω και συ μου εκτελείς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ!
    ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ Η ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΎΝΤΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΑΙΡΈΘΗΚΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΊ Ως ΌΦΕΙΛΕ ΚΑΙ ΈΓΙΝΕ Η ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ ΔΙΕΥΘΎΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ!!!ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΝΟΗΣΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος! Κατάντια κυρία ....καινούργια Προϊσταμένη ! Μέσα σε 20 ημέρες κατόρθωσες όσα δεν κατόρθωσαν άλλοι σε δεκαετίες!Είσαι τελικά παν....έξυπνη! Μπράβο και σε σένα και στους μέντορές σου! Είσαστε όλοι χωρίς αρχή και χωρίς τέλος! Σύμφωνα με πληροφορίες η ντροπή και το φιλότιμο ειναι σε ανεπάρκεια....Άξιοι, τι άξιοι δηλαδή, Πανάξιοι!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. και σήμερα η Καινούργια προϊσταμένη ήρθε μετά τις 08.05 που έφυγα εγώ. Μπορεί να μου πεί κάποιος αν ελέχγεται από κανέναν ή αν έρχεται ότι ώρα θέλει; Πάντως εγώ αν συνεχίσει έτσι θα της κάνω αναφορά!!!
    Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς ποπούς Κυρία Προϊσταμένηηηηηη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πέστε ότι θέλετε εσείς τώρα, αυτή την έκανε την δουλειά της; Καλημέρα σας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πω πω κάτι εγκληματίες νηπιαγωγούς που είχαμε τόσα χρόνια στην πόλη μας και δεν το ξέραμε!!!!!Θεός φυλάξει!!! ευτυχώς που ήρθε η αντωνία με τους παρατρεχάμενους γονιούς και θα μας σώση....να ναι καλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όταν μάθετε επιτέλους την αλήθεια θα φρίξετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ,ΓΙΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ,ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ; ΑΝ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΘΥΜΙΣΩ ΕΓΩ!ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τρελάθηκα
    Θεέ μου τι ομορφιά τι φως της γειτονιάς μας ο τρελός όλα ανάποδα τα βλέπει μες του μυαλού του τον καθρέπτη....
    ...και μάρτυρα πάνε τον τρελό στην δίκη και τον ρωτούν ποιος είναι ο κλέφτης και αυτός...... τον ΦΟΥΡΝΑΡΗ τους δείχνει!!!!!!!
    άντε μετά να παέι η Ελλάδα μπροστά! Ακούς εκεί ο ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣΔεκεμβρίου 05, 2012

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ
    ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΩΡΑ ΠΙΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ!
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΌΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣΔεκεμβρίου 05, 2012

    κάτι τρέχει-κάτι τρέχει δεν μπορεί! και σήμερα η καινούργια προϊσταμένη 08.05 δεν είχε έρθει! Αυτό θα πει καινούργια ήθη και έθιμα! Αυτή είναι μωρέ η καλή νηπιαγωγός που σας εντυπωσίασε!!!!Να την Χαιρόσαστε όλοι εσείς που κάνατε και κατάληψη και προσπαθούσατε να μας πείσετε ότι πρόκειται για νηπιαγωγό αποκάλυψη!!!!! Άντε να ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΓΕΙΣ! ΕΣΕΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!
    ΠΟΥ 'ΣΟΥΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλά,στο μέλλον θα δείξει την ...αξία του!!!! Μιλάμε για μεγάλο αστέρι...... διαγαλαξιακό κομμάτι,συλλεκτικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ- ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ
    ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ-ΤΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΊΔΑ ΣΤΟΝ ΎΠΝΟ ΜΟΥ;
    ΗΤΑΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ.
    ΆΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΛΕΩ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ!!!!! ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΔΗΛ. ΔΙΑΒΑΖΩ ΒΟΥΛΟΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ!!!!!! ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΩ, ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΩ, ΣΤΟ ΞΥΠΝΙΟ ΜΟΥ ΟΜΩΣ;
    ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΙΝΑΣ!!!
    ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ: ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΟΙΩΣ ΛΕΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΜΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣΑΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!
    ΔΗΛ. ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ-ΤΣΙΟΥ ΛΕΩ, ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ; ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΛΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΤΙ ΉΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ;
    ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΣΤΕΝΤΟΡΕΙΑ ΦΩΝΗ: ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ,ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ!!!!! ΔΗΛ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ-ΤΣΙΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ; ΠΑΝΑΓΑΝΑΑΤΑΣΑΑΔΑΣΑΠΑΝΑΒΑΛΑΧΑΡΑΚΑΤΑΝΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ; ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ-ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΕΩ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ! ΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ......ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ, ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ ΕΓΩ !!!!
    ΞΥΠΝΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ, ΑΚΟΥΩ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ, ΞΥΠΝΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!!!!ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΣ.....
    ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ , ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!! ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ (Ή ΑΛΛΟ)ΟΝΕΙΡΟ; ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΞΥΠΝΗΤΟΣ ΤΩΡΑ, ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!!! ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ-ΤΣΙΟΥ!!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ola einai paramythia tis xalimas!!!!! moni tis ta prokalese ola gia na fane thn maria! yparxei sxedio !!!!oli i istoria fainetai kai ston pio anohto oti einai sthmeni!kanei mpam!!!!! yparxei kratos, kybernhsh, ypoyrgeio paideias, yparxei kaneis na orisei anteikimeniki EDE me ksenoys anakrites na deis tote apotelesma!!!!! alla tin istoria tin kinoyn aytes poy prosdokoyn na erthoyn ayrio pro:istamenes!!! ayto exei Δ΄ baumo oyte anuypodekaneas den mporei na ginei!!!! poies theloyn na erthoyn dieythintriesq an den kserete thimithite toy xronoy na tis deite!!! kai afiste ta oneira therinis nyxtos gia ...spoydaia nhpiagvgo apo ta.... soyrmena!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑΓΚΑ!!!!!!!
    ΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η Θεία ΔίκηΔεκεμβρίου 06, 2012

    Αγνώμονες Φιλιατρινοί γονείς δώσατε -πήρατε την φάγατε την Μαρία!Νομίζετε ότι κάτι κάνατε! Να είστε σίγουροι ότι θα τιμωρηθείτε.Η μεγάλη αυτή αδικία που συντελέστηκε χάριν και της δικής σας βοήθειας θα πέσει και στα κεφάλια σας. Μην το ξεχνάτε αυτό σας παρακαλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΣΔεκεμβρίου 06, 2012

    ΚΑΛΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ!
    ΚΑΛΑ ΤΗΝ Κα ΒΑΣΙΛΟΠΟΎΛΟΥ ΤΗΝ ΕΦΑΓΑΝ ΛΑΧΑΝΟ, ΠΩΣ ΟΜΩΣ Η ΝΕΑΡΑ ΚΥΡΙΑ ΜΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η Κα ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το άκρον άωτον!
    Ξεπέρασαν το ακρότατο σημείο, το υπέρτατο όριο και έκαναν Προϊσταμένη την νεαρά, δεν σταματούν πουθενά!!!!
    Προκειμένου να επιδείξουν την δύναμή τους έφαγαν και την Σοφία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γράφουν πολλοί και εδώ και σε άλλα blogs διάφορα σχόλια είτε ένας είτε πολλοί πιστεύοντας 'οτι αν γράψουν πολλοί ή αν γράψουν χυδαιότητες και ψεύδη κάτι κάνουν. Αν όσα γράφονται δεν συνοδεύονται από ανάλογα και λογικά επιχειρήματα, γράφονται εις μάτην! Απλά φανερώνουν την εμπάθεια των blogers και των σχολιαστών τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα