Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Νοσοκομείο Ρίου: 67.000 ευρώ χρεώσεις υπαλλήλου σε μέντιουμ

ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΣΣΕΨΟΥΝ ΜΕΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ....ΓΑΖΕΣ!!!!

rio 300x204 Νοσοκομείο Ρίου: 67.000 ευρώ χρεώσεις υπαλλήλου σε μέντιουμ

Στήλη άλατος έμεινε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ρίου Απόστολου Λέτσιου, όταν του έφεραν τους τελευταίους λογαριασμούς τηλεφωνίας.
Το Νοσοκομείο συνήθιζε να πληρώνει 7.000 – 10.000 ευρώ μηνιαίως, και ξαφνικά ο πρώτος από τους δύο τελευταίους λογαριασμούς του εκτινάχτηκε στο ποσό των περίπου 67.000 ευρώ, ενώ ο δεύτερος στις 17.000 ευρώ, αναφέρει η εφημερίδα «Κόσμος».
Αμέσως ο Διοικητής διέταξε έρευνα για τους υπέρογκους αυτούς λογαριασμούς και όπως αποδείχτηκε αρκετά από τα περίεργα αυτά τηλεφωνήματα που ανέβασαν τον λογαριασμό στα ύψη είχαν γίνει… σε μέντιουμ!
Συγκεκριμένα υπάλληλος ή υπάλληλοι του Νοσοκομείου τηλεφωνούσαν… με τις ώρες στον πενταψήφιο αριθμό 14740 και επικοινωνούσαν με εταιρεία που προσφέρει προβλέψεις… από διάφορους μελλοντολόγους.

Η χρέωση για κάθε τέτοια κλήση ήταν 1,73 ευρώ ανά λεπτό, οπότε με βάση τις 10.000 ευρώ που πλήρωνε το Νοσοκομείο για τις συνηθισμένες τηλεφωνικές κλήσεις, βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο υπάλληλος που ήθελε να μάθει το μέλλον του είχε μιλήσει με το μέντιουμ (σε χρονικό διάστημα 2 μηνών)…. 360 ώρες!
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης, ενώ μιλούσε με κάποιον μελλοντολόγο, στη συνέχεια και για το ίδιο θέμα που τον απασχολούσε, ζητούσε να μιλήσει και με άλλον από την ίδια εταιρεία ώστε να επιβεβαιώσει το… αληθές των προβλέψεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα