Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

«Δεν πυροβόλησα εγώ τον παπά»- Ανακαλεί την απολογία του ο εραστής της παπαδιάς στην Ηλεία

8 μήνες μετά την στυγερή δολοφονία του ιερέα Αθανάσιου Αυγερόπουλου στα Κρέστενα ο προφυλακισμένος για το έγκλημα Νίκος Παναγόπουλος σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News ανακαλεί την απολογία του.
Δηλαδή ο κ. Παναγόπουλος ενώ αρχικά είχε ομολογήσει ότι πυροβόλησε τον άτυχο κληρικό έπειτα από συνεννόηση με την πρεσβυτέρα, Θεοδώρα Καρβέλα, με την οποία τότε διατηρούσε ερωτική σχέση στη νέα κατάθεση που έδωσε στις 12 Φεβρουαρίου, υποστηρίζει πως δεν είχε κανένα λόγο να σκοτώσει τον άτυχο ιερέα και δεν βρέθηκε ποτέ στον τόπο της δολοφονίας (!) και ότι τότε παραδέχθηκε την ενοχή του επειδή τον χτύπησαν οι αστυνομικοί.
«Ανακαλώ την ομολογία μου κατά την απολογία μου στις 7-9-12. Εγώ δεν πυροβόλησα τον σύζυγο της κ. Καρβέλα, ούτε πήγα στον τόπο του συμβάντος με σκοπό να του αφαιρέσω τη ζωή. Την ημέρα του περιστατικού εργαζόμουν στα Κρέστενα από τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 13.50 το μεσημέρι», αναφέρει ο κατηγορούμενος.
Όπως λέει, επικοινωνούσαν με γραπτά μηνύματα και εκείνη του έλεγε πως τον αγαπάει και του ζητούσε να χωρίσει τη γυναίκα του.
«Μου έλεγε πως την χτύπαγε ο παππούλης και μου ζήταγε και χρήματα… Για μένα ο παππούλης ήταν ανθρωπάκι, με κράτησε στο τραπέζι του και με κέρασε. Από το πολύ ξύλο είπα στους αστυνομικούς ότι σε εκείνο το σημείο έγινε το συμβάν.
Με κλειστά μάτια το είπα. Εγώ δεν μπορώ να πάω ούτε σε κηδεία, ούτε σκοτωμένο άνθρωπο να δω. Σας λέω την αλήθεια», καταλήγει ο Νίκος Παναγόπουλος ενώ από την πλευρά του ο συνήγορος υπεράσπισης της παπαδιάς, Απόστολος Λύτρας, κάνει λόγο για «Προσπάθεια αποπροσανατολισμού της Δικαιοσύνης», αναφέροντας πως
«Πρόκειται προφανώς για μια σπασμωδική κίνηση με σκοπό να αποφύγει την ανάληψη των ευθυνών της αποτρόπαιας πράξης του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα