Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Συμβαίνει τώρα: Ο Ριζάι κρατά ομήρους οπλισμένος με χειροβομβίδα

Ριζάι εξελίξεις: Ζητά να του ανοίξουν την πύλη ενώ έχει στην κατοχή του 200γρ εκρηκτικής ύλης
Οι αστυνομικές δυνάμεις περικυκλώνουν τις φυλακές Μαλανδρίνου
Ο γνωστός ποινικός κρατούμενος στις φυλακές Μαλανδρίνου, κατάφερε με την απειλή μιας χειροβομβίδας, να φτάσει μέχρι το φρουραρχείο και να ακινητοποιήσει 4 σωφρονιστικούς υπαλλήλους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr ο επικίνδυνος κακοποιός κατάφερε να αιφνιδιάσει τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και με την βοήθεια δύο συγκρατούμενών του, πέρασε από την πτέρυγα όπου κρατείται στο φρουραρχείο.

Αυτή την ώρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις περικυκλώνουν τις φυλακές Μαλανδρίνου ενώ για το θέμα έχουν ήδη ενημερωθεί οι υπουργοί Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης.
πηγή: enikos
---------------------------------------------------

Έχει επάνω του 2 χειροβομβίδες και ένα μαχαίρι

Πριν από λίγο ο Αλκέτ Ριζάι φώναξε στους οπλοφόρους της εξωτερικής φρουράς που τον σημαδεύουν, να χαμηλώσουν τα όπλα γιατί όπως ισχυρίστηκε έχει πάνω του 200 γραμμάρια εκκρητκικής ύλης c4 και 2 χειροβομβίδες με ένα μαχαίρι. Φώναξε να του ανοίξουν την πύλη για να φτάσει σε σταθμευμένο αυτοκίνητο ακριβώς έξω από τον προαύλιο χώρο των φυλακών.
Γύρω του κρατάει ως ασπίδα τους 4 ομήρους με τους οποίους έφτασε στο φρουραχείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr ο επικίνδυνος κακοποιός κατάφερε να αιφνιδιάσει τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και με την βοήθεια δύο συγκρατούμενών του πέρασε από την πτέρυγα όπου κρατείται στο φρουραρχείο. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι οι δύο συγκρατούμενοί του είναι και αυτοί όμηροι.
Αυτή την ώρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις περικυκλώνουν τις φυλακές Μαλανδρίνου ενώ για το θέμα έχουν ήδη ενημερωθεί οι υπουργοί Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, μετά από πληροφορίες που αξιοποίησαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών κορυδαλλού, εντόπισαν σε κοινόχρηστο χώρο των φυλακών, χειροβομβίδα και πιστόλια.
Πηγή: enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα