Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Τα κορίτσια του Λυκείου Κυπαρισσίας πήραν τον τίτλο στο βόλεϊ


Γράφτηκε από τον NOTOSPORT 
Το ΓΕΛ Κυπαρισσίας κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα βόλεϊ Λυκείων κοριτσιών μετά τη σημερινή του νίκη στον τελικό επί του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας (Παραλίας) με 2-0 σετ. Ο αγώνας έγινε μπροστά σε πολυάριθμους μαθητές-φιλάθλους που δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν και να φωνάζουν συνθήματα. Πολλά παιδιά από την Κυπαρισσία έδωσαν το "παρών" στο Κλειστό για να συμπαρασταθούν στην ομάδα της πόλης τους, όμως την παράσταση έκλεψαν οι μαθητές του Λυκείου Παραλίας που φώναζαν υπέρ του σχολείου τους ακόμη και μετά την ήττα!
Στο αγωνιστικό κομμάτι τα κορίτσια του Λυκείου Κυπαρισσίας, που είχαν προπονήτρια τη γυμνάστρια Φαίη Βιτσικάνου, ήταν ανώτερα από το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας και κατέκτησαν και τα δύο σετ με αρκετά μεγάλη διαφορά.Το πρώτο με 25-17 και το δεύτερο με 25-16, ενώ και στα δύο σετ δεν έχασαν σε κανένα σημείο το προβάδισμα, έχοντας πολύ καλό σερβίς και καλή επίθεση, αλλά και μπλοκ.

Ετσι κατέκτησαν δίκαια το πρωτάθλημα βόλεϊ και θα εκπροσωπήσουν το νομό Μεσσηνίας στην επόμενη φάση.

Μετά το τέλος του τελικού έγιναν οι απονομές των μεταλλίων σε νικητές και χαμένους από τον σύμβουλο Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας Χριστόδουλο Στυλιανίδη, τον προϊστάμενο του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Αργύρη Ζαμανάκη και τον Λυκειάρχη Κυπαρισσίας Βαγγέλη Αντωνόπουλο που απένειμε το κύπελλο στα κορίτσια του σχολείου του!

Διαιτητές του τελικού ήταν οι Γ. Μαυρέας και Γ. Κοστρίβα,

σημειωτής ο Γ. Δημητρόπουλος και γιατρός η Ειρήνη Ρουσσάκη.

3ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Χρήστος Πολιτόπουλος): Θ. Λευκιμμιάτη,

Ε, Μπότη, Π. Βούρλα, Σ. Μαστοράκη, Α. Μανωλάκου, Τουρλουμούση, Β. Κυβέλου, Δ. Πιτσιλή-Χατζή, Κ. Μπότη, Σ. Χρυσικοπούλου,

Β. Χαραλαμποπούλου, Θ. Τσώλη.

ΓΕΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ (Φαίη Βιτσικάνου): Α. Παπανικολάου,

Ν. Λαμπροπούλου, Χ. Βλάχου, Μ. Κομποχόλη, Θ. Διαμάντη,

Ι. Δημητρακάκη, Θ. Μπακούρου, Α. Δεμπεγιώτη, Α. Βαρελά,

Λ. Αβραμοπούλου, Γ. Γιαννοπούλου, Θ. Γκόγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα