Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Αγρότες «την έπεσαν» στον Σαμαρά στις Σέρρες – Επέμβαση των ΜΑΤ και προσαγωγές

Αγρότες «την έπεσαν» στον Σαμαρά στις Σέρρες – Επέμβαση των ΜΑΤ και προσαγωγές - Media Σοβαρό επεισόδιο σε βάρος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης στο χωριό Πεθελινό των Σερρών όταν μία ομάδα δέκα ατόμων επιτέθηκε φραστικά στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με αποτέλεσμα να παρέμβουν τα ΜΑΤ και να υπάρξουν και δύο προσαγωγές.
Ο Αντώνης Σαμαράς βρισκόταν σε περιοδεία στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές του νομού Σερρών συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του κόμματός του.
Σύμφωνα με το Βήμα, η ομάδα των πολιτών εμφανίστηκε ξαφνικά και άρχισε να εκτοξεύει ύβρεις εναντίον του κατηγορώντας τον κυρίως για τις επιβαρυντικές αλλαγές στις συντάξεις για τον αγροτών ενώ ορισμένοι εξ αυτών του φώναζαν γιατί όπως έλεγαν τους πέταξε χημικά όταν πήγαν να τον επισκεφτούν στο σπίτι του στην Κηφισιά.
Ακολούθησε μεγάλη ένταση, ο αστυνομικός διευθυντής διέταξε τις προσαγωγές και δύο άτομα μεταφέρθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση Σερρών.

Μία βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μία πολιτευτής με μία ομάδα πολιτών μετέβησαν στην αστυνομική διευθύνηση ζητώντας την απελευθέρωση των προσαχθέντων.
ΝΔ: Στημένη προβοκάτσια του ΣΥΡΙΖΑ
Για στημένη προβοκάτσια του ΣΥΡΙΖΑ, κάνουν λόγο στη ΝΔ με αφορμή περιστατικό φραστικής επίθεσης κατά του Αντώνη Σαμαρά,χθες, σε περιοχή των Σερρών.
Οπως αναφέρει υψηλόβαθμη πηγή του κομματος της αξιωματικης αντιπολίτευσης, ο πρόεδρος της ΝΔ δέχθηκε επίθεση με ύβρεις απο δυο συγκεκριμένα άτομα χθες γύρω στις 20:15, ενώ στον ιδιο χώρο τον περίμεναν περί τα 100 άτομα. Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η Αστυνομία απομάκρυνε αυτούς τους δύο ανθρώπους και τους πήγε για εξακρίβωση στοιχείων.
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαρας και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Κώστας Καραγκούνης, επικοινώνησαν με τον αστυνομικό διευθυντή και ξεκαθάρισαν ότι δεν επιθυμούν τη δίωξη αυτών των ανθρώπων και το περιστατικό δεν γράφτηκε στο βιβλίο συμβάντων, ούτε ως προσαγωγή.
Ωστόσο απο τη ΝΔ καταγγέλλουν ότι αυτοί οι άνθρωποι παρότι τούς είπαν απο την αστυνομία οτι μπορούν να αποχωρήσουν, παρέμειναν στο αστυνομικό τμήμα επί μισάωρο.
Από τη ΝΔ λένε, επίσης, ότι αυτά τα άτομα στη συνέχεια επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον γραμματέα της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ και μια δικηγόρο, η οποια ηταν υποψήφια του κυβερνώντος κομματος, πρόσωπα τα οποία προσήλθαν στο αστυνομικό τμήμα και έφυγαν λίγο μετά, μαζί με τους ανθρώπους που είχαν εξυβρίσει τον πρόεδρο της ΝΔ.

1 σχόλιο:

  1. ΑνώνυμοςΜαΐου 10, 2015

    Άν τον αγαπάει ο κόσμος τόσο πολύ γιατί δε τολμάει να μείνει στη Πύλο (θεωρείται η ιδιαίτερη πατρίδα του) αλλά κρύβεται σα λαγός απομονώμένος και ασφαλής σε μεγάλο ξενοδοχείο της περιοχής; Μα για να αποφύγει την "αγάπη" του κόσμου που είναι περισσότερη απο αυτή των Σερρών!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα