Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Σάλος στην Θεσσαλονίκη - Δεν επέτρεψαν σε 3χρονο να μπει σε παιδότοπο επειδή έχει σωληνάκι στη μύτη

Υπεύθυνοι σε παιδότοπο απαγόρευσαν την είσοδο σε μικρό αγοράκι με σωληνάκι στη μύτη, γεγονός που προκάλεσε σάλο.
Πριν έναν χρόνο ο Χρήστος Εμμανουήλ είχε δώσει τη δική του μάχη για να θεραπευτεί από ένα εξαιρετικά σπάνιο και θανατηφόρο σύνδρομο.
Σήμερα, αντιμετώπισε μία σκληρή πραγματικότητα, αφού παιδότοπος δεν τον δέχθηκε γιατί είχε… σωληνάκι στη μύτη.
Ο 3χρονος, έναν χρόνο πριν νοσηλευόταν και πάλευε με το σπάνιο σύνδρομο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες της μητέρας του, η οικογένεια κατάφερε να πάει τον μικρό σε δημόσιο νοσοκομείο στο Νιουκάστλ, όπου υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.
Ωστόσο, πλέον μπορεί να τρέφεται μόνο μέσω του σωλήνα στη μύτη του. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν έγινε αποδεκτός σε παιδότοπο στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.
«Τον φίλο του τον έβαλαν μέσα. Όταν είδαν τον Χρήστο κοντοστάθηκαν, έκλεισαν την

πόρτα και άρχισαν να με ρωτάνε "τι έχει το παιδί;". Τους είπα ότι δεν έχει κάτι, απλώς φοράει ένα σωληνάκι, το οποίο θέλει λίγο προσοχή, ώστε τα παιδάκια να μην τον πλησιάσουν και το τραβήξουν. Εφόσον του έκλεισαν την πόρτα και είδε ότι ο φίλος του μπήκε μέσα, άρχισε να κλαίει και να με κοιτάει σαν να μου λέει "εγώ γιατί δεν μπαίνω μέσα;". Φύγαμε και το βράδυ που πήγαμε στο σπίτι, έβγαλε απλά το σωληνάκι» δήλωσε η μητέρα του στην κάμερα του Star.  dikaiologitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα