Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Η συγκλονιστική ανάρτηση για το θανατηφόρο τροχαίο του Αλέξανδρου Ζαχαριά

Η είδηση του θανάτου του Αλέξανδρου Ζαχαριά προκάλεσε σοκ. Ο 23χρονος ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο και βρήκε τραγικό τέλος, όταν το αυτοκίνητό του καρφώθηκε σε δέντρο, στον Άγιο Στέφανο.
Το απόγευμα της Τρίτης η δημοσιογράφος Ελένη Λαζάρου είχε επισκεφτεί ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας για να αγοράσει ένα παιχνίδι για τον μικρό της γιο.
Τη δημοσιογράφο συνήθιζε να την εξυπηρετεί στο κατάστημα ο ίδιος ο Αλέξανδρος Ζαχαρίας ο οποίος έλειπε. Όταν η Ελένη Λαζάρου έφτασε στο ταμείο, χτύπησε το τηλέφωνό της και την ενημέρωσαν για το θανατηφόρο τροχαίο.
Η ίδια έγραψε μέσω facebook το μήνυμά της:
Χθες το απόγευμα -όπως πολλά απογεύματα μετά την δουλειά- έτρεξα στο κατάστημα παιχνιδιών Ζαχαριάς για να πάρω ένα παιχνιδάκι για τον γιο μου. Μπαίνοντας παρατήρησα πως ο Αλέξανδρος δεν ήταν εκεί. «Κρίμα» σκέφτηκα γιατί πάντα μου κάνει έκπτωση ενώ συζητάμε , γελάμε και μου δίνει κι ένα μπαλόνι για τον Αναστάση. Διάλεξα

αυτό που ήθελα και έφτασα στο ταμείο.
Εκείνη την ώρα χτύπησε το τηλέφωνό μου. Ήταν ένας φίλος μου οδηγός από τον οποίο έχω ζητήσει να με παίρνει όταν μαθαίνει κάτι που μπορεί να αποτελεί είδηση . » Το έμαθες; σκοτώθηκε ο γιος του Ζαχαριά, 23 ετών». Σοκ! Δεν ήθελα να το πιστέψω. Δεν μπορούσα να κρύψω την ταραχή μου και ο υπάλληλος του μαγαζιού κατάλαβε πως κάτι κακό είχε συμβεί. Αναγκάστηκα να του το πω. «Έφυγε πριν από λίγο από δω με το γκολφάκι του . Πήγαινε να συναντήσει τους φίλους του» μου είπε σοκαρισμένος ελπίζοντας πως η είδηση δεν θα επιβεβαιωθεί…
Αντίο Αλέξανδρε! Συλλυπητήρια στους γονείς σου που σε υπεραγαπούσαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα