Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Δωρεά καθισμάτων θεατών από τον υιό Λεβεντάκη στο Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο

Δωρεά 200 καθισμάτων θεατών προσέφερε στο Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο (Τ.Ε.Θ) ο γιος του εκλεγμένου δημάρχου Τριφυλίας, Γιάννης Λεβεντάκης με την εταιρεία του “Ναυτιλιακή Εταιρεία ΛΕΒΕ”, όπως έγινε γνωστό μέσω facebook. Στη δημοσίευση, το μεσημέρι της Πέμπτης, στο λογαριασμό του συνδυασμού του «Άνοδος Τριφυλίας» στο facebook, ο εκλεγμένος δήμαρχος Τριφυλίας, Γεώργιος Λεβεντάκης, αναφέρει:
«Αγαπητοί συνδημότες του Δήμου Τριφυλίας. Σε μία, εκ των προεκλογικών ομιλιών μου, στη γενέτειρά μου πόλη των Φιλιατρών, είχα εκφράσει την επιθυμία τού γιου μου ΓΙΑΝΝΗ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ, να δωρίσει η εταιρεία του “Ναυτιλιακή Εταιρεία ΛΕΒΕ” προς το “ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ”, διακόσια (200) καθίσματα θεατών. Από σήμερα, λοιπόν, τα καθίσματα αυτά, βρίσκονται στον προορισμό τους, για να καλύψουν τις ανάγκες τού Τ.Ε.Θ. και να ομορφύνουν το χώρο που θα στεγάζεται. Προσωπικά, αλλά και σαν Δήμαρχος Τριφυλίας, είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που πιστεύουν ακράδαντα, πως οφείλουμε το δέοντα σεβασμό στην πολιτιστική μας κληρονομιά, την οποία επιβάλλεται να διαφυλάξουμε και πως είμαστε υποχρεωμένοι να προάγουμε “Πολιτισμό”, με κάθε τρόπο, γιατί μόνο έτσι ο Δήμος μας θα αποκτήσει μια ξεχωριστή πολιτιστική ταυτότητα και θα έχει τη δυνατότητα να προσελκύσει

επισκέπτες, τουρίστες και, γιατί όχι, και επενδυτές. Είναι, λοιπόν, δεδομένη η επιθυμία μου, να συνεργαστώ με οποιονδήποτε φορέα, δημόσιο ή ιδιωτικό, έτσι ώστε να χτίσουμε τις απαραίτητες γέφυρες και να δημιουργήσουμε τα κατάλληλα εφόδια, που θα επιτρέψουν στον Πολιτισμό τού Δήμου Τριφυλίας να δηλώσει ένα ηχηρό "παρών". Επίσης, υπό την ιδιότητα του Δημάρχου Τριφυλίας, θα υποστηρίξω κάθε έκφραση Πολιτισμού και θα είμαι δίπλα σε κάθε προσπάθεια, οιουδήποτε Συλλόγου του, με σκοπό να αναδειχθεί. Είναι καθήκον τού Δήμου Τριφυλίας, να επιβραβεύει τις προσπάθειες όλων αυτών των ανθρώπων, που κρατούν τις παραδόσεις και την κουλτούρα μας, ζωντανές. Κυρίως όμως, είναι καθήκον όλων μας και οφείλουμε, με το βλέμμα στραμμένο στις επόμενες γενιές, να “διδάξουμε” πολιτισμό. Τριφυλία 25.07.2019 Ο Νεοεκλεγείς Δήμαρχος Τριφυλίας ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ».

Του Ηλία Γιαννόπουλου  tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα