Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στριμωξίδι...

Ο ανώτερος άνθρωπος έχει απαιτήσεις από τον εαυτό του, ο κατώτερος άνθρωπος από τους άλλους. Κομφούκιος
Ο πολυχρονεμένος μας βεζίρης, ο υπεύθυνος πρωθυπουργός μας Κυριάκος, ο άνθρωπος που πρέπει να γίνει πρωθυπουργός σε πολλές ακόμη χώρες, λόγω των ικανοτήτων του, να επαναλαμβάνει αυτά για τα οποία έχει ζητήσει συγγνώμη (υπενθυμίζω την συναυλία της Πρωτοψάλτη, το ποδήλατο στην Πάρνηθα, κλπ), δίνει για άλλη μιά φορά το παράδειγμα, το πώς να πειθαρχούν στα μέτρα, για την προστασία από τον covid-19 οι πολίτες.
Μητσοτάκης / Στριμωξίδι στην περιοδεία του στη Βέροια



Αγνόησαν επιδεικτικά τα μέτρα ενώ οι αστυνομικοί που ήταν στο σημείο απλώς κοιτούσαν
Αλγεινή εντύπωση προκαλούν οι φωτογραφίες του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στη Βέροια και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο της πόλης.

Ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο της περιοδείας του στη βόρεια Ελλάδα, επισκέφτηκε το νοσοκομείο της Βέροιας όπου παρατηρήθηκαν εικόνες συνωστισμού.



Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το avgi.gr, η ασφάλεια του πρωθυπουργού δεν έκανε το παραμικρό για να αποτρέψει τον συνωστισμό, καθώς στο σημείο ήταν πάνω από 30 άτομα, χωρίς να τηρούνται αποστάσεις.



Σε ρόλο παρατηρητή και οι αστυνομικοί που απλώς κοιτούσαν το στριμωξίδι.



Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται ότι τα περιοριστικά μέτρα αφορούν τους άλλους και όχι τον ανέμελο πρωθυπουργό.
«Μετά την Πάρνηθα, βλέπουμε τον κ. Μητσοτάκη σε στιγμές ανεμελιάς χωρίς μέτρα προστασίας και αποστάσεις και στη Βέροια» αναφέρει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Στέργιος Καλπάκης.    πηγή:avgi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα