Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Νηπιαγωγός στη Χαλκίδα έβγαλε στο κρύο 4χρονη για να την ηρεμήσει - (βίντεο)

 


Την Τρίτη 26 Ιανουαρίου έλαβε χώρα ένα περιστατικό που θύμα είχε ένα 4χρονο κοριτσάκι.
Η νηπιαγωγός του για να το τιμωρήσει για την άσχημη συμπεριφορά του, το έβγαλε έξω από την τάξη, του έκλεισε την πόρτα και το άφησε να μέσα στο κρύο, να εκλιπαρεί να μπει μέσα.
Η νηπιαγωγός στο 1ο Νηπιαγωγείο Αγίου Νικολάου Χαλκίδας παραδέχτηκε το περιστατικό λέγοντας ότι φέρθηκε «υπερβολικά» βγάζοντας το παιδί έξω στο κρύο για περίπου 2 λεπτά. Ωστόσο αναφέρει πως έπραξε έτσι διότι το κοριτσάκι όρμηξε εναντίον της και άρχισε να χτυπά τους συμμαθητές της, βάζοντας και τη μάσκα στο στόμα της. Μάλιστα μας αναφέρει ότι, το περιστατικό καταγράφηκε στα πρακτικά του νηπιαγωγείου.
Μια μητέρα που περνούσε τυχαία από το σημείο άκουσε τις κραυγές και τράβηξε το αποδεικτικό βίντεο.
Στη συνέχεια εισήλθε στο νηπιαγωγείο και άρχισε να ζητάει τον λόγο από την αρμόδια εκπαιδευτικό για αυτή την «πρακτική». Η νηπιαγωγός τότε έβαλε το κοριτσάκι μέσα στο σχολείο. Η νηπιαγωγός δε, ανέφερε ότι η μητέρα που τράβηξε το βίντεο ενδέχεται να έχει εκδικητική συμπεριφορά εναντίον της.
Οι γονείς του κοριτσιού συναντήθηκαν με τη νηπιαγωγό, η οποία απολογήθηκε λέγοντας ότι υπερέβαλε και ότι δεν θα το ξανακάνει. «Το έβγαλα έξω από την πόρτα και του μίλαγα συνέχεια λέγοντάς του ότι πρέπει να ηρεμήσει. Σίγουρα η αντίδρασή μου ήταν ακραία, αλλά έπρεπε να προστατέψω και τα άλλα παιδιά. Οι γονείς το απόγευμα ήρθαν στο σχολείο και συνεργαστήκαμε για τα επόμενα βήματα για τη βελτίωση του παιδιού», αναφέρει.
Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα