Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Κλοπή καλλωπιστικών φυτών από την παραλία Κυπαρισσίας


Την κλοπή δέντρων και καλλωπιστικών φυτών από το χώρο της παραλίας της Κυπαρισσίας, όπου γίνεται ανάπλαση καλλωπισμού το τελευταίο διάστημα, καταγγέλλει ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης.
Όπως αναφέρει, η αξία αυτών που κλάπηκαν ξεπερνά τα 500 ευρώ, και καλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να ενημερώσει ακόμη και ανώνυμα τις υπηρεσίες του δήμου. Από την πλευρά του δήμου θα γίνει μήνυση κατ’ αγνώστων, με το δήμαρχο να τονίζει ότι κάποιοι δεν σεβάστηκαν ούτε το δημόσιο χρήμα ούτε την προσπάθεια που γίνεται για το καλό του τόπου.
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Λεβεντάκης αναφέρει:
«Στο πλαίσιο έργων ανάπλασης και καλλωπισμού, στην περιοχή της παραλίας της Κυπαρισσίας, συνεργεία μας προέβησαν, μεταξύ άλλων, και στη φύτευση καλλωπιστικών φυτών και δένδρων στον εκεί περιβάλλοντα χώρο.
Με μεγάλη θλίψη βρεθήκαμε σήμερα το πρωί, εγώ και οι συνεργάτες μου, μπροστά σε μία θλιβερή εικόνα, η οποία μας γέμισε απογοήτευση αλλά και θυμό.
Με έκπληξη διαπιστώσαμε την κλοπή κάποιων από αυτά (διάφορα καλλωπιστικά φυτά και τρία κυπαρίσσια, διαμορφωμένα σε σχήμα μπάλας), η αξία των οποίων ξεπερνά τα πεντακόσια ευρώ. Πράξη, αν μη τι άλλο, μικρόψυχη, κατακριτέα και καταδικαστέα.
Παρακαλώ προσωπικά οποιονδήποτε συμπολίτη μας γνωρίζει οτιδήποτε, όπως και αν υπέπεσε ή υποπέσει στην αντίληψή του το παραμικρό που αφορά το συμβάν αυτό, να ενημερώσει τις υπηρεσίες του δήμου (έστω και ανώνυμα), προκειμένου να βρεθούν οι υπαίτιοι.
Εννοείται πως, από μέρους του Δήμου Τριφυλίας, θα υποβληθεί μήνυση κατ' αγνώστων, κι αυτό γιατί "κάποιοι" δε σεβάστηκαν ούτε το δημόσιο χρήμα, αλλά ούτε και την προσπάθεια που γίνεται για το καλό του τόπου και των συμπολιτών μας.
Δυστυχώς γι' αυτούς, έχω τεράστια αποθέματα υπομονής, αλλά και επιμονής επίσης, και δεν πρόκειται επ' ουδενί να με πτοήσουν τέτοιου είδους ποταπές συμπεριφορές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα