Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Ληστεία 2 εκατ. στους Αμπελόκηπους: Συνταξιούχος γιατρός που είχε χόμπι να "χτυπά" κοσμήματα σε πλειστηριασμούς το θύμα


Στα 2 εκατ. ευρώ κοστολογεί η 73χρονη τα κοσμήματα που άρπαξαν από την αποθήκη της οι δράστες της ληστείας στους Αμπελόκηπους
Ίλιγγο προκαλεί η αξία της λείας των δραστών της ληστείας στους Αμπελόκηπους, καθώς το θύμα, μια γυναίκα 73 ετών κοστολογεί τα κλοπιμαία στα 2 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thetoc, η 73χρονη είναι συνταξιούχος γιατρός και είχε χόμπι να "χτυπά" κοσμήματα σε πλειστηριασμούς. Τα έκρυβε μέσα σε ρούχα σε αποθήκη στο υπόγειο του σπιτιού της, την οποία παραβίασαν οι διαρρήκτες και εξαφανίστηκαν με τα κλοπιμαία.
Η 73χρονη φαίνεται να υποστήριξε στους Αστυνομικούς του Τμήματος Αμπελοκήπων ότι είχε να κατέβει στην αποθήκη του σπιτιού της τις τελευταίες δέκα ημέρες και σήμερα βρήκε την πόρτα παραβιασμένη.
Η καταγγελία της 73χρονης έρχεται λίγες ώρες μετά τις καταγγελίες από δύο ακόμη ηλικιωμένες , μιας 90χρονης και μιας 76χρονης σε Βύρωνα και Παπάγου αντίστοιχα, σύμφωνα με τις οποίες άγνωστοι άρπαξαν πάνω από 500.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα.
Οι διαρρήξεις σε Βύρωνα και Παπάγου.
Στην περίπτωση του Βύρωνα, το σπίτι στο οποίο "μπούκαραν" οι διαρρήκτες, ανήκει σε μία 90χρονη ηλικιωμένη, η οποία όμως εκείνη τη στιγμή δεν βρισκόταν στο σπίτι της. Σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει συγγενής της, οι δράστες αφήρεσαν 150.000 ευρώ σε μετρητά αλλά και κοσμήματα αξίας 300.000 ευρώ.


Όπως κατήγγειλε η γυναίκα στις αστυνομικές αρχές , οι άγνωστοι μπήκαν στο διαμέρισμα της που βρίσκεται στη οδό Αρρήτης στο Βύρωνα και αφαίρεσαν κοσμήματα και χρήματα, η συνολική αξία τον οποίων πλησιάζει το μισό εκατομμύριο ευρώ.
Όπως εξήγησε αργότερα η 90χρονη στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, σε χώρους του σπιτιού της είχε κρυμμένα κοσμήματα αξίας 300.000 ευρώ και χρηματικό ποσό που ξεπερνά τις 150.000 ευρώ. Οι κακοποιοί που τρύπωσαν στο διαμέρισμα της ηλικιωμένης γυναίκας, έκαναν άνω – κάτω δωμάτια και σαλόνι και κατάφεραν να εντοπίσουν το σημείο που είχε κρυμμένο το θησαυρό της η ηλικιωμένη γυναίκα. Έτσι αφού άρπαξαν τα μοναδικής αξίας κοσμήματα και τα μετρητά, εξαφανίστηκαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.
Στην άλλη περίπτωση, αυτή της διάρρηξης στου Παπάγου, οι διαρρήκτες εισέβαλαν σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, με την 76χρονη ιδιοκτήτρια να δηλώνει ότι της αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο στο οποίο μέσα υπήρχαν 150.000 ευρώ.  thetoc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα