Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Εσπευσμένα στην Αθήνα η 34χρονη που έπαθε εγκεφαλικό, μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca


Ο ΕΟΦ έχει αναλάβει τη διερεύνηση του περιστατικού για να διαπιστωθεί αν το εγκεφαλικό οφείλεται στο εμβόλιο.
Μάχη για τη ζωή της δίνει 34χρονη γυναίκα από τον Πύργο, κόρη αυτοδιοικητικού από τη Ζαχάρω, η οποία υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό και είναι σε αρκετά σοβαρή κατάσταση.
Η 34 χρονη η οποία έιχε κάνει πριν λίγες μέρες το εμβόλιο της AstraZeneca ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Ωστόσο, επειδή η κατάσταση της κρίθηκε πολύ σοβαρή, αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα σε Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου υπάρχουν τόσο το ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, όσο και οι απαραίτητες εγκαταστάσεις, για τη νοσηλεία και την αποθεραπεία παρόμοιων δύσκολων ιατρικών περιστατικών.
Ήδη χθες η Αναστασία Βασιλείου, Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας, είχε διαρκή τηλεφωνική επαφή για να βρεθεί ειδικός νευροχειρουργός που θα αναλάβει την κοπέλα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθεί αν το εγκεφαλικό επεισόδιο οφείλεται σε παρενέργειες του εμβολίου. Ο ΕΟΦ Έχει αναλάβει τη διερεύνηση του θέματος και σύντομα θα υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα