Σάββατο, 29 Μαΐου 2021

Τηγανίσατε ψάρια; Έξυπνα tips για να μην μυρίζει το σπίτι σας


To ψάρι είναι από τα αγαπημένα φαγητά των Ελλήνων, ενώ το καλοκαίρι μπορούμε να το απολαύσουμε τηγανητό με ουζάκι. Τι γίνεται, όμως, με τις μυρωδιές από το τηγάνισμα;
Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι κανέλα (ή βανίλια ή γαρύφαλλο). Βάλτε σε ένα μπρίκι νερό και βράστε μέσα σε αυτό ένα από τα παραπάνω βότανα. Και τα τρία αυτά μπαχαρικά έχουν την ιδιότητα να απορροφούν τις δυσάρεστες μυρωδιές. Αφήστε, λοιπόν, το μπρίκι με το νερό πάνω στο τραπέζι της κουζίνας σας και αυτό θα κάνει τη δουλειά που πρέπει.
Επίσης σίγουρα θα βοηθήσει αν ρίξετε λίγο ξίδι μέσα στο τηγάνι την ώρα που τηγανίζετε τα ψάρια σας. Και το ξίδι θα βοηθήσει να μην γεμίσει το σπίτι με αυτή την έντονη μυρωδιά του ψαριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα