Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Σέρρες: «Βρήκαμε το ασανσέρ μεταξύ 1ου και 2ου ορόφου» - Τι λέει ο πυροσβέστης που απεγκλώβισε τον 26χρονο


Φρικτό θάνατο μέσα σε ασανσέρ είχε ο 26χρονος φοιτητής στις Σέρρες. Ο νεαρός προσπάθησε με ένα καρότσι μεταφοράς να κατεβάσει το ψυγείο του με τον ανελκυστήρα, καθώς θα μετακόμιζε σε γειτονικό σπίτι. Ωστόσο, το ασανσέρ δεν διέθετε εσωτερική προστατευτική πόρτα, με αποτέλεσμα το ψυγείο να σκαλώσει στο φρεάτιο.
Ο νεαρός, που δούλευε παράλληλα ως διανομέας στις Σέρρες έχασε τη ζωή του, όταν, λόγω των αναταράξεων μέσα στο ασανσέρ, το ψυγείο τον χτύπησε στην καρωτίδα.
Συνάδελφός του, μιλώντας στην ΕΡΤ, δήλωσε: «Μας είχε ζητήσει να τον βοηθήσουμε στη μετακόμιση. Πήγε ένας συνάδελφος. Το παιδί ήταν από μέσα στο ασανσέρ και το ψυγείο τον χτύπησε στην καρωτίδα. Ο συνάδελφος μας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γιατί ήταν κλειστή η πόρτα του ανελκυστήρα μέχρι να έρθουν οι πυροσβέστες. Δεν ξέρουμε τι έγινε. Τι να πεις. Η κακιά στιγμή. Kαι εγώ τα έχω με τον εαυτό μου γιατί μας είπε να τον βοηθήσουμε και πήγε μόνο ένας. Ήταν πολύ καλό παιδί. Δεν μπορώ να το πιστέψω».


Τι λέει ο πυροσβέστης που τον απεγκλώβισε
Ο πυροσβέστης που απεγκλώβισε τον φοιτητή από το ασανσέρ είπε: «Δυστυχώς όταν φτάσαμε στο σημείο βρήκαμε τον ανελκυστήρα μεταξύ του 1ο και του 2ο ορόφου και εντός του υπήρχε ένα άτομο το οποίο μετέφερε οικιακή συσκευή, η οποία για κάποιο λόγο μετακινήθηκε προφανώς εντός του φρεατίου και ήρθε και στρίμωξε τον άνθρωπο που ήταν μέσα και του επέφερε θανάσιμο τραυματισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα