Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Συνελήφθησαν 9 άτομα για ναρκωτικά χθες στη Μεσσηνία

Συνελήφθησαν χθες (28.7.2022) στη Μεσσηνία, σε 6 διαφορετικές περιπτώσεις, εννέα άτομα για ναρκωτικά. 
Ειδικότερα:
  • Συνελήφθη χθες το πρωί, στο Μελιγαλά, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, ένας 54χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε 57 ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
  • Συνελήφθησαν χθες το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 3 ημεδαποί (ένας ανήλικος, ένας 17χρονος και ένας 48χρονος), γιατί κατείχαν τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Επιπλέον, ο 48χρονος, πατέρας των ανωτέρω ανήλικων, συνελήφθη και για παραμέληση της εποπτείας τους, ενώ, όπως προέκυψε, δεν είχε προβεί στην έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας
  • Συνελήφθησαν χθες το πρωί, σε τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 4 ημεδαποί -ηλικίας 18, 21, 28 και 47 ετών- γιατί κατείχαν μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, καθώς και ναρκωτικό δισκίο, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
  • Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στην Κυπαρισσία, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, ένας 27χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα