Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Ελλάδα: Σε αυτές τις πόλεις ζει και βασιλεύει η απιστία στα ζευγάρια


Σε πολλές πόλεις της Ελλάδας η απιστία μεταξύ των ζευγαριών είναι κάτι το οποίο υπάρχει. Είτε είναι σχέση της μιας βραδιάς είτε είναι μια απιστία η οποία θα εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο.
Την έρευνα έκανε η ιστοσελίδα γνωριμιών ashleymadison.com η οποία απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα που είναι παντρεμένα ή βρίσκονται σε σχέση. Βάσει των εγγεγραμμένων ανθρώπων – ανδρών και γυναικών – που αναζητούν κάτι διαφορετικό τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Η πόλη της Ελλάδας που έρχεται πρώτη σε απιστία στα ζευγάρια είναι η Αθήνα. Μάλιστα το 12.75 των χρηστών του ιστότοπου γνωριμιών, είναι εγγεγραμμένοι από εκεί.
Οι «πρωτιές»
Ακολουθεί η Θεσσαλονίκη με 8,7% και στη συνέχεια η Λάρισα με 5,1%. 
Οι υπόλοιπες πόλεις είναι οι εξής: Ηράκλειο με 4,8%, Ιωάννινα με 4,1%, Πάτρα με 3,3%, Ρόδος με 1,9%, Χαλκίδα από κοντά με 1,7%, Χανιά 1,3% και Βόλος με 1,1%.
…και οι τελευταίοι
Η πόλη με το χαμηλότερο ποσοστό απιστίας ανάμεσα στα ζευγάρια – παντρεμένα ή σε σχέση – είναι η Καλαμάτα με μόλις 1%.
Πάντως πρέπει να πούμε ότι πρόκειται απλά για μια διαδικτυακή έρευνα με όποια βαρύτητα έχει αυτό ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο συγκεκριμένος ιστότοπος που ιδρύθηκε το 2002 και έχει σύνθημα του, το: «Life is short. Have affair», πιστεύεται ότι λέει ψέματα για το μέγεθος της βάσης χρηστών του δημιουργώντας ψεύτικους λογαριασμούς ή μη εμποδίζοντας άλλους να δημιουργήσουν ψεύτικους λογαριασμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα