Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Πρόστιμα 37.000 ευρώ για προϊόντα «μαϊμού» στη Λευκάδα - «Καμπάνα» 5.000 ευρώ σε πρατήριο στη Σκύρο

Στην επιβολή προστίμων σε επιχειρήσεις σε Σκύρο και Λευκάδα προχώρησε το Υπουργείο Ανάπτυξης έπειτα από ελέγχους της Δ.Ι.Μ.Ε.Α.
Στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποίησαν τα κλιμάκια της Δ.Ι.Μ.Ε.Α., στις 28 και 29 Ιουλίου, στη Λευκάδα, εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 6.000 τεμάχια απομιμητικών ειδών ένδυσης, τσάντες, ρολόγια και άλλα αξεσουάρ με εμπορικά σήματα μεγάλων διεθνών οίκων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 37.000 ευρώ για εμπορία και διακίνηση παραποιημένων αγαθών.
Παράλληλα με απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, επιβάλλεται πρόστιμο 5.000 σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Σκύρο, καθώς σε έλεγχο της Διϋπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς διαπιστώθηκε ότι παραβίαζε τις κείμενες διατάξεις περί αθέμιτης κερδοφορίας (Νόμος 4818/2021).
Ταυτόχρονα, όπως επισημαίνεται, απευθύνονται συστάσεις σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Σέριφο και εταιρεία εμπορίας αγροτικών προϊόντων στην Αθήνα, ώστε να παύσουν την παράνομη πρακτική αποκόμισης οφέλους υπέρ του κανονικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα