Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Σοκ στη Ρόδο: Τρεις 15χρονοι ξεγύμνωσαν συμμαθητή τους και τον βιντεοσκόπησαν [βίντεο]


Πληθαίνουν τα περιστατικά βίας στα ελληνικά σχολεία με θύματα και θύτες ανήλικους μαθητές. Όπως έγινε γνωστό, ένα 15χρονο αγόρι στο 10ο ΕΠΑΛ Ρόδου είναι το τελευταίο θύμα αυτού του φαινομένου.
Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης ένας μαθητής έπιασε από τον ώμο έναν 15χρονο συμμαθητή του και του κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο. Το περιστατικό συνέβη στο προαύλιο του σχολείου, παρουσία πολλών μαθητών, καθώς ήταν ώρα διαλείμματος.
Στη συνέχεια, ο 15χρονος έμαθε από συμμαθητές του ότι κυκλοφορούσε βίντεο από το συμβάν, το οποίο τραβούσε ένα τουλάχιστον άγνωστο άτομο.
Η μητέρα του 15χρονου κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές και δύο 15χρονοι συνελήφθησαν για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και για διευκόλυνση προσβολών της ανηλικότητας. Στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι κατόπιν εντολής της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου. Κατασχέθηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα που θα αποσταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τα περαιτέρω. Ο τρίτος δράστης που τράβηξε το βίντεο και το διέδωσε αναζητείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα