
Αναφέρω επιγραμματικά ότι με δαπάνες του ιδίου και του αείμνηστου καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου αναστηλώθηκαν τα παλιά κτίρια του στρατοπέδου μεταξύ το έτος 2003, και τα εγκαίνια έναρξης λειτουργίας της Πανεπιστημιακής σχολής Καλαμάτας πραγματοποιήθηκαν παρουσία του τότε Υπουργού Παιδείας και του πρύτανη Κωνσταντίνου Δημόπουλου και οι δύο μεγάλες αίθουσες διδασκαλίας φέρουν τα ονόματα τους.
Η πόλη της Καλαμάτας τίμησε το έτος 2005, τους Δωρητές, κ Κωνσταντίνο Αρνόκουρο και τον καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου, σε πανηγυρική εκδήλωση, παρουσία όλων των αρχών και συμπολιτών μας και τους απενεμήθη η ύψιστη τιμή, το ΜΕΤΑΛΙΟ ΤΙΜΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Καλαμάτας!
Αθόρυβα και σεμνά συνεχώς προσφέρει στη γενέτειρα του και στον τόπο του χωρίς να προβάλλεται.
Η οποιαδήποτε αναφορά στην τόσο σημαντική δωρεά στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας στη μνήμη του παιδιού του πρέπει να γίνεται πολύ προσεκτικά και με σεβασμό και να μην αποτελεί σημείο αναφοράς και εκμετάλλευσης από τον οποιονδήποτε με πολιτική, ψηφοθηρική ή προσωπική προβολή και σκοπιμότητα με σχόλια και φωτογραφίες και μάλιστα δίπλα στη φωτογραφία του δωρητή κάτι που πραγματικά μας εξέπληξε. Αθηνά Ξανθάκη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα