Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Πρώτο θέμα ο "γάμος" Alpha και Eurobank

Στην Καρδαμύλη, όπου βρίσκεται ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου,
συνοδευόμενος από τους Λ. Παπαδήμο, Γ. Προβόπουλο και Γ. Παπακωνσταντίνου

Στην Καρδαμύλη βρίσκεται από προχθές το απόγευμα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τη σύζυγό του Άντα, για ολιγοήμερες διακοπές, συνοδευόμενος από τον πρώην αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και στενό συνεργάτη του, Λουκά Παπαδήμο. Κατά πληροφορίες, στην πρωθυπουργική παρέα βρίσκεται και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Προβόπουλος.
Η συνάθροιση των εν λόγω οικονομικά σημαινόντων παραγόντων δεν αποκλείεται να έχει σχέση με το «γάμο» που πρόκειται να ανακοινωθεί μεταξύ των τραπεζών Alpha και Eurobank.

Βασικός μέτοχος σε αυτό το σχήμα φημολογείται πως θα είναι το Κατάρ και η τράπεζα που θα δημιουργηθεί θα έχει ενεργητικό κεφάλαιο 250 δισ. ευρώ, καθιστώντας την έτσι τη μεγαλύτερη στη νοτιοανατολική Ευρώπη.
Στην Καρδαμύλη, επίσης, βρέθηκε με τη σύζυγό του ο υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Πάντως, παρά τις ενδιαφέρουσες οικονομικές εξελίξεις, ο πρωθυπουργός χθες δεν παρέλειψε να ασχοληθεί και με το αγαπημένο του σπορ, το κανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα