Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Φιλιατρά: Καλλιτεχνικό Εργαστήρι και Βραδιά Φιλοξενίας από το Σύλλογο Φιλοπροόδων

Με το «Καλλιτεχνικό Εργαστήρι» σήμερα και αύριο το απόγευμα και τη «Βραδιά Φιλοξενίας» το Σάββατο, στο Πάρκο της Βλαχέρνας, κορυφώνονται οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του δραστήριου Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών! Το «Καλλιτεχνικό Εργαστήρι» πραγματοποιείται για 11η χρονιά και αποτελεί εκδήλωση έκφρασης και δημιουργίας μικρών και μεγαλύτερων παιδιών των Φιλιατρών, ενώ φέτος υπάρχουν δραστηριότητες και για ενήλικες που επιθυμούν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους!
Η «Βραδιά Φιλοξενίας», όπως αναφέρει και ο τίτλος της εκδήλωσης, είναι η βραδιά που ο Σύλλογος φιλοξενεί ζεστά τους πολίτες των Φιλιατρών, τους επισκέπτες και τους φίλους του πολιτισμού της περιοχής στο Πάρκο της Βλαχέρνας με συναυλία της Φιλαρμονικής και παρουσίαση χορών από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου. Η πρόεδρος του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών Βιβή Παντελάκη
μιλώντας στο «Θ» για τις εκδηλώσεις αυτές σημείωσε πως, «Την Πέμπτη και την Παρασκευή 11 και 12 Αυγούστου, ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών προσκαλεί τα παιδιά της περιοχής να περάσουν δύο δημιουργικά απογεύματα στο Πάρκο της Βλαχέρνας, από τις 6.30 ως τις 9.00 μ.μ.. με ζωγραφική, κολάζ, πλαστελίνη και κατασκευές. Το «Καλλιτεχνικό Εργαστήρι», όπως ονομάζεται η εκδήλωση, πραγματοποιείται για 11η χρονιά. Κάθε χρόνο πάρα πολλά παιδιά ηλικίας νηπιαγωγείου, δημοτικού και των πρώτων τάξεων του γυμνασίου συμμετέχουν στις εικαστικές δραστηριότητες που οργανώνονται από το Σύλλογο Φιλοπροόδων. Η εκδήλωση μάλιστα αποτελεί τόπο συνάντησης αρκετών καλοκαιρινών επισκεπτών με τους ντόπιους φίλους τους. Φέτος έχουν προβλεφθεί και δραστηριότητες για ενήλικες. Οι εκδηλώσεις του Συλλόγου θα κορυφωθούν το Σάββατο 13 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ., πάλι στο Πάρκο της Βλαχέρνας με τη «Βραδιά Φιλοξενίας». Σ' αυτήν τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Φιλοπροόδων αλλά και πολλοί επισκέπτες θα παρακολουθήσουν συναυλία της Φιλαρμονικής και παράσταση όλων των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου. Θα υπάρχει ακόμα έκθεση των εργασιών των παιδιών από το «Καλλιτεχνικό Εργαστήρι. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φιλοπροόδων προσκαλούν όλους τους Φιλιατρινούς στο Πάρκο τους, υπόσχοντάς τους μια πολλή όμορφη βραδιά. Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα προσφερθούν στους παρευρισκόμενους γλυκά και αναψυκτικά».
Του Ηλία Γιαννόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα