Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Βύθισαν τον Τιτανικό λόγω 3 Εβραίων μεγιστάνων;

       

Βύθισαν τον Τιτανικό λόγω 3 Εβραίων μεγιστάνων;

Η συγκεκριμένη θεωρία συνωμοσίας πρωτοεμφανίστηκε στο γαλλόφωνο δικτυακό τόπο conspiration.cc μέσα από ένα άρθρο του Joel Labruyere με τίτλο «Ο άρρωστος κόσμος των Ιησουιτών» (Le Monde Malade des Jesuites).

Ο συγγραφέας του άρθρου υποστηρίζει ότι ο Τιτανικός δεν βυθίστηκε γιατί προσέκρουσε σε παγόβουνο αλλά ...στα συμφέροντα των μεγάλων οικογενειών των ΗΠΑ που εκείνη την εποχή προσπαθούσαν να ιδρύσουν την FED: την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ.
Σύμφωνα πάντα με τον Labruyere στη συνωμοσία εμπλέκεται και η Αδελφότητα των Ιησουιτών οι οποίοι προσπαθούσαν να στήσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση η οποία θα μπορούσε να έχει υπό τον έλεγχο της μια σειρά Ευρωπαίων μοναρχών αλλά και τον ίδιο τον Πάπα!
Στο πλαίσιο του σχεδίου, οι Ιησουίτες επιθυμούσαν την ίδρυση της τράπεζας και δεν δίστασαν να προχωρήσουν σε δολοφονίες και συνωμοσίες προκειμένου να μην αφήσουν κανέναν να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά τους.
Μία από αυτές τις συνωμοσίες φέρεται να είναι η βύθιση του Τιτανικού.
Ο Zoel Labruyere συνδέει την τραγωδία του Τιτανικού με την παρουσία τριών συγκεκριμένων ανθρώπων στη λίστα των επιβατών του πλοίου. Πρόκειται για τρεις πάμπλουτους Εβραίους που ταξίδευαν σε σουίτες της πρώτης θέσης και οι οποίοι αντιτάσσονταν στα σχέδια της αδελφότητας: ήταν ο John Jacob Astor IV,ο Benjamin Guggenheim και ο Isidor Straus.
Πηγή: pyles.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα