Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

O Δ. Αδαμόπουλος εξελέγη πρόεδρος του Επιμελητηρίου

ImageΟ Δημήτρης Αδαμόπουλος είναι από χθες βράδυ, μετά την πρώτη σύγκληση των είκοσι ενός εκλεγμένων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, ο νέος πρόεδρος του θεσμού.
Σύμφωνα με όσα πληροφορηθήκαμε, υπερίσχυσε του ανθυποψηφίου του Δημ. Μανιάτη λαμβάνοντας 11 ψήφους, έναντι 10.
Δεδομένου του συσχετισμού των δυνάμεων, ο νέος πρόεδρος υπερψηφίστηκε από τους εννέα εκλεγμένους συμβούλους του συνδυασμού του κ. Γ. Καραμπάτου, ενώ, όπως όλα δείχνουν, έπεσε στο κενό η πρόταση του επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Επιμελητήριο», Γ. Γκούμα, για εκλογή αντιπροσωπευτικού προεδρείου με τους Γ. Καραμπάτο και Δημ. Αδαμόπουλο στις θέσεις των α΄ και β΄ αντιπροέδρου αντίστοιχα.
Αν όμως ευσταθούν οι εκτιμήσεις που είχαμε δημοσιεύσει στο χθεσινό μας φύλλο, ο κ. Αδαμόπουλος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως πρόεδρος υπό προθεσμία, δεδομένου ότι στις 16 Ιανουαρίου θα εξεταστούν οι ενστάσεις κατά του κύρους των εκλογών που είχε υποβάλει με τη λήξη της εκλογικής
διαδικασίας ο Γ. Καραμπάτος. Αν το αποτέλεσμα είναι ευνοϊκό για αυτόν, δεν αποκλείεται να υπάρξουν ριζικές ανατροπές και σε αυτή την περίπτωση ο συνδυασμός του κ. Καραμπάτου θα είναι εκείνος που θα εξασφαλίσει το «μαγικό» αριθμό των 11 εδρών στο Διοικητικό Συμβούλιο.       
Πάντως, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος των ενστάσεων, σε διάστημα 15 ημερών θα πρέπει να εκλεγούν και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής.   
Χ.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα