Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΟΥ

Η σταθερή οργανωτική ανάπτυξη της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ  η κατοχύρωση και σταθεροποίηση του κόμματος στο πολιτικό προσκήνιο την οποία αποτυπώνουν όλες οι δημοσκοπήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα , η πραγματοποίηση του πρώτου Συνεδρίου, αλλά και η καθημερινή παρέμβαση αποτελούν μια σημαντική κατάκτηση.Ωστόσο χωρίς τους αναγκαίους οικονομικούς πόρους, περιορίζονται σε μεγάλο βαθμό οι δυνατότητές μας για ουσιαστική παρέμβαση στις πολιτικές εξελίξεις, ανάληψη πρωτοβουλιών, προβολή των θέσεών μας αλλά ακόμη και για την ομαλή λειτουργία του κόμματος.
Οι μόνες πηγές εσόδων της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ είναι οι εισφορές των βουλευτών, των μελών της ΚΕ και οι εισφορές των μελών του κόμματος.
Για την αντιμετώπιση των αναγκαίων λειτουργικών αναγκών της η Δημοκρατική Αριστερά πραγματοποιεί Οικονομική εξόρμηση μέχρι 30 Απριλίου του 2012.

Παράκληση όσοι φίλοι της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ  έχουν την δυνατότητα, να δώσουν πάγια εντολή στην τράπεζα τους, για να κατατίθενται έστω και 5 ευρώ τον μήνα ή εφάπαξ ποσό στον λογαριασμό του κόμματος που είναι στα ονόματα των συν/φων Μαυροκεφαλίδη Χρήστου και Χατζησωκράτη Δημήτρη ή στις τοπικές οργανώσεις

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 05 4746 592 07

ΙΒΑΝ: GR 9701 1005 4000 0005 4746 592 07

ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε ΚΑΙ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΘΕΜΑ :
Δήλωση του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, για την απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης

Η απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης θέτει τις κυβερνήσεις των δύο χωρών, Ελλάδας και ΠΓΔΜ, μπροστά στις ευθύνες τους, να παραμερίσουν και να καταδικάσουν τις επικίνδυνες εθνικιστικές και αλυτρωτικές εξάρσεις από όπου κι αν προέρχονται, να προχωρήσουν το ταχύτερο στην υιοθέτηση αμοιβαίας αποδεκτής ονομασίας, ώστε να συνυπάρχουν αρμονικά στους διεθνείς οργανισμούς, να αναπτύξουν επωφελή πολυδιάστατη και για τις δύο χώρες συνεργασία.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΔΗΜΑΡ για τα αποτελέσματα της συνάντησης Μέρκελ-Σαρκοζί

Η ενίσχυση του διακυβερνητικού μοντέλου και η αποδυνάμωση των κοινοτικών θεσμών ήταν η κυρίαρχη προσέγγιση της συνάντησης των Μερκελ- Σαρκοζί.
Η επιμονή στον «χρυσό κανόνα» δημοσιονομικής πειθαρχίας και των αυτόματων ποινών και ο αποκλεισμός της έκδοσης ευρωομολόγου, αποτελούν επιλογή εντελώς αναντίστοιχη της αντιμετώπισης της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους και της επερχόμενης ύφεσης.
Αν οι σημερινές αποφάσεις αποτελέσουν και την τελική απόφαση της  προσεχούς Συνόδου Κορυφής τότε οι κεντρόφυγες και διαλυτικές τάσεις του ευρωπαϊκού οικοδομήματος θα οξυνθούν επικίνδυνα.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΘΕΜΑ : Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς ενόψει της Συνόδου Κορυφής και των ευρωπαϊκών εξελίξεων
Η εμμονή της κυρίας Μέρκελ να αξιοποιήσει τη δημοσιονομική κρίση των κρατών-μελών της Ε.Ε. για να κατοχυρώσει την ηγεμονία της στην ευρωζώνη, οδηγεί την Ευρώπη σε κοινωνική αποδιάρθρωση και πολιτική διάλυση.

Αυτές τις κρίσιμες ώρες για τη συνοχή της Ε.Ε. επιβάλλεται οι ηγέτες της Ευρώπης να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να προωθήσουν ουσιαστικές λύσεις που θα περιλαμβάνουν την ουσιαστική ενεργοποίηση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, στην κατεύθυνση της άμεσης έκδοσης ευρωομολόγου, της εκτύπωσης ευρώ, καθώς και της συγκρότησης μηχανισμού κοινής αντιμετώπισης μέρους του χρέους των κρατών μελών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα