Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Εφραίμ

ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο ΕφραίμΠροφυλακιστέος κρίθηκε ο ΕφραίμΠροφυλακιστέο έκρινε το Συμβούλιο των Εφετών -τασσόμενο έτσι υπέρ της ανακριτικής άποψης- τον ηγούμενο της Μονής Βατοπεδίου και εκ των βασικών κατηγορουμένων στο φερώνυμο σκάνδαλο, Εφραίμ .

Το μεσημέρι της Παρασκευής, το Συμβούλιο Εφετών ήρε με βούλευμά του τη διαφωνία που είχε προκύψει πριν από λίγες ημέρες μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα σχετικά με την προφυλάκιση ή μη του ηγουμένου Εφραίμ.
ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ
Το τριμελές συμβούλιο, ενώπιον του οποίου εμφανίστηκε χθες ο ηγούμενος, τάχθηκε τελικά υπέρ της γνώμης της ανακρίτριας, Ειρήνης Καλού που ζητούσε την προφυλάκιση του Εφραίμ, ο οποίος αναμένεται πλέον να οδηγηθεί στη φυλακή.
Υπέρ της επιβολής περιοριστικών όρων στον κατηγορούμενο (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα και χρηματική εγγύηση 200.000 ευρώ) είχε ταχθεί ο εισαγγελέας κ. Παναγιώτης Ματζούνης.

2 σχόλια:

  1. ΑΛΗΘΟΜΑΚΑΛΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν νομίζουν οι πολιτικοί ότι θα ξεφύγουν φυλακίζοντας μοναχό που η μόνη περιουσία του κι αυτή προσωρινά είναι το κελί του, τότε μάλλον μας περνάνε για ηλίθιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα