Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Βγαίνουν τα εισιτήρια για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Μεσσηνίας

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΕΡΑΝΗ Ο Τσικλητήρας τα πήγε αρκετά καλά στα Φιλιατρά απέναντι στην ισχυρή Εράνη ειδικά στο επιθετικό κομμάτι και καλείται σήμερα να πραγματοποιήσει μια ακόμη καλή εμφάνιση. Η ομάδα της Πύλου θέλει νίκη με σκορ 2-0 για να πετάξει εκτός κυπέλλου την Εράνη, κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι. Ομως από την άλλη η ήττα με 4-2 δεν απαγορεύει σε κανέναν να ελπίζει, από τη στιγμή που ο Τσικλητήρας θα παίξει μπροστά στους πολυάριθμους φιλάθλους του. Ο προπονητής Νίκος Γεωργακλής υπολογίζει στους Σωτηρόπουλο και Κωστάκη που εκδόθηκαν τα δελτία τους και πιθανότατα και στον Γ. Καλδή. Θα λείψουν οι Μίντζηρας, Πανταζόπουλος και Βιδάκης. Η Εράνη από την άλλη μεριά θα προσπαθήσει να διαφυλάξει τη νίκη της και να βελτιώσει την εικόνα της στο δεύτερο επίσημο ματς της σεζόν. Πάντως ο αγώνας θέλει προσοχή κάτι που έχει επισημάνει στους παίκτες του ο τεχνικός Δημήτρης Παναγιώτου. Από το σημερινό ματς θα λείψει ο τραυματίας Χρονόπουλος, ενώ μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Διαμαντόπουλος. Ετοιμοπόλεμοι πάντως είνα οι Κιούτακ και Μπεγλεκτσής

Βγαίνουν τα εισιτήρια για τη φάση των "16" του Κυπέλλου ΜεσσηνίαςΓράφτηκε από τον  

Σε τρεις δόσεις θα διεξαχθούν οι επαναληπτικοί αγώνες της β' φάσης του κυπέλλου Μεσσηνίας. Σήμερα Σάββατο έχουν προγραμματιστεί επτά παιχνίδια, αύριο Κυριακή θα γίνουν οκτώ αναμετρήσεις και τη Δευτέρα θα πέσει η αυλαία με το ματς Πανιώνιος - Αστέρας Αρφαρών.
Μετά τα πρώτα παιχνίδια το ενδιαφέρον επικεντρώνεται βασικά σε επτά παιχνίδια. Η Ομόνοια θα προσπαθήσει να ανατρέψει την ήττα της με 1-0 από τον Κεραυνό, ενώ ο Τέλλος Αγρας να υπερασπιστεί στην Καλαμάτα τη νίκη του με 3-2 επί του Πατίστα. Ανοιχτά είναι όλα στο ζευγάρι Δόξα - Βλαχόπουλο μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα, ενώ μάχη αναμένεται να γίνει στη Μικρομάνη μεταξύ του Αστέρα και της Αβίας, με την ομάδα του Κάμπου να έχει κερδίσει με 1-0 στο πρώτο ματς.
Η Μεθώνη έχει τον πρώτο λόγο μετά το 2-2 που απέσπασε στην Καλαμάτα από τον Αίαντα και το ίδιο ισχύει για τον Πανθουριακό που είχε κερδίσει στο Γαρδίκι τον Παπαφλέσσα Αμφειας με 2-1.

Από εκεί και πέρα ο Απόλλωνας είναι το μεγάλο φαβορί κόντρα στον Μιλτιάδη με το πρώτο ματς να έχει λήξει ισόπαλο 1-1, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η συνάντηση του Παναθηναϊκού με την Σπερχογεία, μιας και οι "πράσινοι" θέλουν νίκη με 1-0 για να πάρουν αυτοί το εισιτήριο.
Ο Α.Ο. Φαραί θα υποδεχθεί το Δώριο και είναι με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση μετά το 1-3 του πρώτου αγώνα, κάτι που ισχύει και για τον Αστέρα Αρφαρών που θα πάει να παίξει στο "Γ. Λουκαρέας" με τον Πανιώνιο έχοντας να υπερασπιστεί το 2-0 με το οποίο κέρδισε στην έδρα του.
Ο Πάμισος και η Εράνη δεν έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση απέναντι σε Ηρακλή και Πύλο, αν και έχουν το ξεκάθαρο προβάδισμα αφού είχαν επικρατήσει με 1-0 και 4-2 αντίστοιχα.
Τυπική υπόθεση έχουν οι ρεβάνς για Εθνικό Μελιγαλά και Ολυμπιακό Καλαμάτας κόντρα σε Βέργα και Αστέρα Βαλύρας, αφού οι δύο ομάδες είχαν πετύχει ευρείες νίκες στους πρώτους αγώνες (0-6 και 5-0 αντίστοιχα).
Τέλος, μόνο με θαύμα θα αποκλειστούν η Κυπαρισσία και το Διαβολίτσι από Ανδρούσα και Καλλιθέα, αφού έχουν να υπερασπιστούν εκτός έδρας τις νίκες τους με σκορ 4-1.
Ας δούμε κάθε ένα από τα 16 ζευγάρια:
ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ

Να εκμεταλλευτεί την έδρα της θα επιδιώξει η Δόξα που έχει αποκτήσει ελαφρύ προβάδισμα μετά την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 στο Βλαχόπουλο. Η καλαματιανή ομάδα αντιμετωπίζει μια ομάδα της ίδιας κατηγορίας και υπάρχει η πεποίθηση πως αν πιάσει καλή απόδοση θα έρθει και η νίκη. Ο Πουρνάρας θα αγωνιστεί μιας και εκδόθηκε το δελτίο του, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Θεοδωρακόπουλου.
Το Βλαχόπουλο από την άλλη θα προσπαθήσει να παίξει καλύτερα απ' ότι στην έδρα του και να πάρει το αποτέλεσμα που θα το φέρει στην επόμενη φάση. Ο προπονητής Παντελής Τσιγαρίδης και οι παίκτες του σέβονται αλλά δεν φοβούνται τη Δόξα και πηγαίνουν με αισιοδοξία για την πρόκριση στην Καλαμάτα.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ

Να ολοκληρώσει ότι ξεκίνησε εκτός έδρας θα κοιτάξει ο Πανθουριακός που είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί απέναντι στον Παπαφλέσσα Αμφειας. Στόχος της ομάδας του Κώστα Καρλαύτη είναι να διπλασιάσει τις νίκες απέναντι στην Αμφεια και να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης, εκεί που θα βρει απέναντι της τον ισχυρό Εθνικό Μελιγαλά. Νοκ άουτ είναι ο τιμωρημένος Φιλανδριανός.
Από την άλλη στις τάξεις του Παπαφλέσσα Αμφειας γνωρίζουν πως δεν έχουν πολλές ελπίδες πρόκρισης και θα πάνε χωρίς άγχος στη Σπερχογεία. Αλλωστε το πρωτεύον για την ομάδα του Δημήτρη Αναστασόπουλου είναι να είναι έτοιμη στο πρωτάθλημα που ξεκινά τον άλλο μήνα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΒΕΡΓΑ

Σαν ένα φιλικό τεστ βλέπουν στο Μελιγαλά το σημερινό παιχνίδι κυπέλλου με τη Βέργα, αφού η πρόκριση έχει κριθεί μετά το 6-0 στον πρώτο αγώνα. Ο προπονητής Αντώνης Μαυρέας θα δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα με σκοπό η ομάδα να αποκτήσει συνοχή και να είναι έτοιμη στα πιο δύσκολα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.
Οι Βασιλόπουλος και Εμμανουήλ υπολογίζονται μιας και εκδόθηκαν τα δελτία τους, ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Γιάννης και Ηλίας Μητσέας, Ντούζια, Καραπετιάν και ο τραυματίας Κωνσταντόπουλος.
Σε ότι έχει να κάνει με τη Βέργα τα δύο ματς με τον Εθνικό θα τη βοηθήσουν στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής, μιας και οι νεαροί στην πλειοψηφία παίκτες της θα πάρουν πολύτιμες εμπειρίες.
Ετσι η ομάδα του Παναγιώτη Σακελλαρόπουλου θα προσπαθήσει να κάνει μια καλή εμφάνιση στο Μελιγαλά.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ

Την σούπερ έκπληξη θα κυνηγήσει η Καλλιθέα, να ανατρέψει δηλαδή το 4-1 με το οποίο είχε χάσει στο Διαβολίτσι πριν μία εβδομάδα.
Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της ομάδας του Βασίλη Ράλλη, που θα παλέψει όμως για το καλύτερο δυνατό.
Στα πλάνα του Ράλλη είναι και το νέο αποκτήμα, ο επιθετικός Αλέξης Μπαρδόσι, ενώ δεν υπολογίζονται ο τραυματίας Καλογερόπουλος και ο Τάφα που δεν έχει βγει το δελτίο του.
Στον αντίποδα το Διαβολίτσι έχει κάνει το μεγάλο βήμα για την επόμενη φάση, αλλά μένει να τσεκάρει το εισιτήριο και αυτό θα γίνει αν παίξει με σοβαρότητα και δεν υποτιμήσει τον αντίπαλο. Ντεζαβαντάζ για την ομάδα του Σωτήρη Δημάκη είναι ο ξερός αγωνιστικός χώρος. Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι ανέτοιμοι Θεοδωρόπουλος και Ζαμπάρας, ο τραυματίας Ζερίτης
και ο Μαυροειδάκος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Ομόνοια που καλείται να ανατρέψει την ήττα της με 1-0 από τον Κεραυνό και να προκριθεί στους "16" του κυπέλλου. Ο προπονητής Σωτήρης Μπουραντώνης έχει ζητήσει από τους παίκτες του μεγαλύτερη προσοχή στην τελική προσπάθεια, μιας και σε κάθε ματς (επίσημο ή φιλικό) η Ομόνοια χάνει πολλές ευκαιρίες. Πάντως αν η καλαματιανή ομάδα αγωνιστεί σύμφωνα με τις δυνατότητες της, έχει τα φόντα να πάρει τη νίκη με δύο τέρματα διαφορά. Εκτός μάχης είναι οι Σπυρόπουλος, Ντόκο, Καναβός και Παπαδάκος, ενώ επανέρχεται ο Σκόκος.
Στον αντίποδα ο Κεραυνός έδειξε τη δυναμικότητα του στο πρώτο παιχνίδι και θα επιδιώξει να ολοκληρώσει σήμερα την έκπληξη αποσπώντας καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας. Φυσικά οι δυσκολίες είναι πολλές για την ομάδα του Τάσου Χαρίτου που πρέπει να προσέξει ειδικά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

ΠΑΤΙΣΤΑ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ

Ο Πατίστα λίγο έλειψε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη πριν μια εβδομάδα, όμως δέχθηκε τρία γκολ στο τελευταίο 20λεπτο και ηττήθηκε με 3-2 από τον Τέλλο Αγρα. Πάντως αυτό το σκορ του αφήνει περιθώρια να ελπίζει και θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό.
Ο τεχνικός Τάκης Βασιλόπουλος υπολογίζει στους Καρδάση, Κοτταρίδη, Οικονομόπουλο και Μπαστακό που εκδόθηκαν τα δελτία τους.
Αντιθέτως εκτός έχουν τεθεί οι τραυματίες Κουμιυράς, Δεικτάκης, ο τιμωρημένος Αντωνόπουλος και αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νίκα.
Ο Τέλλος Αγρας έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξει και μέσα στο γήπεδο. Ο Θανάσης Λακριντής προσμένει βελτίωση από τους παίκτες του ειδικά στο αμυντικό κομμάτι και θεωρεί πως ο αγώνας θέλει μεγάλη προσοχή.
Δεν θα παίξει στο σημερινό ματς ο Αναγνωστόπουλος και οι Γιαννακόπουλος και Λακριντής που δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία τους.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣ

Με όπλο την έδρα του ο Αστέρας Μικρομάνης θα κοιτάξει να πάρει τη νίκη απέναντι στην Αβία, ανατρέποντας το 1-0 του πρώτου αγώνα.
Ο προπονητής Σταύρος Φράγκος δεν έχει στη διάθεση του τους Αντωναίο, Μαραγκό, Θάνο και Δημήτρη Φράγκο που δεν έχουν ενταχθεί ακόμη στην προετοιμασία.
Η Αβία θα προσπαθήσει με αμυντική τακτική να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στη Μικρομάνη, γνωρίζοντας πως δεν θα έχει εύκολη αποστολή. Ο τεχνικός Νίκος Σαββίδης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ως ένα δυνατό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας βλέπουν τον αυριανό αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας στον Αστέρα Βαλύρας. Οι παίκτες του Μιλτιάδη Μαυροειδή θα προσπαθήσουν να κοντράρουν τον ισχυρό τους αντίπαλο, κερδίζοντας σε εμπειρίες.
Από την άλλη ο Σπύρος Τσίκινης προσανατολίζεται σε αρκετές αλλαγές στην 11αδα με δεδομένο ότι έχει κριθεί η πρόκριση. Οι Τζίφας, Αριτζής και Μπαλαλάς πιθανότατα θα προφυλαχθούν, ενώ δεν έχει εκδοθεί τα δελτία των Αλεξανδρόπουλου, Μίντζηρα και Πέλλα και τραυματίας είναι ο Περιβολάρης.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Σαν τεστ προετοιμασίας βλέπουν το ματς με την Κυπαρισσία στις τάξεις της Ανδρούσας μετά το 4-1 του πρώτου αγώνα. Ο προπονητής Κώστας Καλογερόπουλος θα έχει στη διάθεση του τους Κρεμμύδα και Φαράντο που αποθεραπεύτηκαν, όμως ανέτοιμοι είναι οι Γάλλος και Λάζαρης και αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γκούνη.
Η Κυπαρισσία παρά τις ελλείψεις της έπαιξε καλά στον πρώτο αγώνα με την Ανδρούσα και ο Παναγιώτης Παναγόπουλος πιστεύει σε καλύτερη εμφάνιση στον δεύτερο αγώνα. Στα αγωνιστικά δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία των Στρέπι, Μπίζου, Ντιόπ, Μιτρόφ και Ζαφείρη, ενώ δεν υπολογίζεται ο  Παναγόπουλος και ο τραυματίας Αναστασίου. Επιστρέφει από τιμωρία ο Μανδραπήλιας.

ΜΕΘΩΝΗ - ΑΙΑΝΤΑΣ

Νίκη με καλή εμφάνιση θέλει η Μεθώνη απέναντι στον Αίαντα για να εξασφαλίσει παράλληλα και το εισιτήριο της πρόκρισης. Είναι ένα παιχνίδι με ομάδα μικρότερης κατηγορίας και στις τάξεις του ΑΟΜ πιστεύουν σε ένα καλό αποτέλεσμα. Ο Παναγιώτης Βλαχόγιαννης δεν είναι σίγουρο αν θα έχει στη διάθεση του τον Καλογερόπουλο, ενώ δεν θα παίξει και ο Μιχόπουλος που δεν έχει βγει το δελτίο του.
Οσο για τον Αίαντα τα πήγε καλά στο πρώτο ματς και θα επιδιώξει να επαναλάβει την καλή εμφάνιση και στη δύσκολη έδρα της Μεθώνης.
Ο τεχνικός Γιάννης Σακελλαρόπουλος ενδέχεται να μην έχει στη διάθεση του ορισμένους παίκτες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΠΑΜΙΣΟΣ

Ο Ηρακλής Καλαμάτας κέρδισε τις εντυπώσεις με την εικόνα του στη Μεσσήνη και θα κοιτάξει να επαναλάβει το ίδιο στον κυριακάτικο αγώνα. Ο Νίκος Μουλατσιώτης δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Λυμπερόπουλο και στους Σόφτη και Τζανετέα που δεν έχουν βγει τα δελτία τους.
Οσον αφορά τον Πάμισο ο Γιώργος Αργυρόπουλος επισημαίνει πως δεν πρέπει να υποτιμηθεί ο αντίπαλος και έχει ζητήσει από τους παίκτες του να παίξουν από την αρχή με σοβαρότητα.
Δεν υπολογίζεται οι Χρήστος και Γιάννης Τρίψας που δεν έχουν βγει τα δελτία τους, οι τραυματίες Καρελάς και Πούπουζας, ενώ ίσως προφυλαχτεί ο Μωράκης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ

Πίστη για πρόκριση υπάρχει στον Παναθηναϊκό στον αυριανό αγώνα με την Σπερχογεία, αφού στο πρώτο ματς η εικόνα των "πρασίνων" ήταν αρκετά καλή. Στην Καλαματιανή ομάδα περιμένουν την έκδοση του δελτίου του Χρυσοβέργη, ενώ νοκ άουτ είναι ο τραυματίας Πολίτης.
Από την άλλη μεριά η Σπερχογεία πρέπει να εμφανιστεί βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο ματς αν δεν θέλει να κινδυνεύσει με αποκλεισμό.
Ο τιμωρημένος Μαλλικούρτης δεν υπολογίζεται από τον Τάσο Χατζηαγγελή, ενώ δεν έχουν βγει τα δελτία των Πιχιγιόνι και Λίβα. Επίσης δεν υπολογίζεται και ο Βασιλόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

Να σφραγίσει το εισιτήριο για τη φάση των "16" θέλει ο Απόλλωνας παίρνοντας τη νίκη αύριο απέναντι στον Μιλτιάδη. Το ματς πάντως θέλει προσοχή όπως έχει πει στους παίκτες του ο Γιώργος Γρηγορόπουλος, που δεν θα έχει στην διάθεση του τους δύο νεοαποκτηθέντες Σενεγαλέζους και τους τραυματίες Βαβαρούτσο και Τσορώνη.
Οσο για τον Μιλτιάδη θα προσπαθήσει να κάνει μια καλή εμφάνιση και να εξαντλήσει τις πιθανότητες του για την έκπληξη. Ο Μαραγκός εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει και έτσι θα λείψουν οι Κατρής και Τηλεμάχου.

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - ΔΩΡΙΟ

Να διπλασιάσει τις νίκες του επί του Δωρίου θέλει ο Α.Ο. Φαραί που δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Το ευχάριστο για τον τεχνικό της ομάδας Κώστα Κλάδη είναι πως θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του.
Από την άλλη στο Δώριο γνωρίζουν πως έχουν μηδαμινές ελπίδες για την πρόκριση και απλά θα προσπαθήσουν να κάνουν μια καλή εμφάνιση.
Ο Νικητόπουλος θα βρίσκεται πιθανότατα στη διάθεση του Γιάννη Αντωνόπουλου, ενώ άγνωστο είναι τι θα γίνει με τα δελτία των Μακρυνιώτη, Βεσέλι, Αθανασόπουλου, Γεωργακόπουλου και Γιαννόπουλου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ

Δύσκολο έργο έχει ο Πανιώνιος απέναντι στον Αστέρα Αρφαρών, με τους "κυανέρυθρους" να είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα για το καλύτερο δυνατό. Ο Γιώργος Καλόμαλος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.
Από την άλλη ο Αστέρας Αρφαρών θα πάει στην Καλαμάτα για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και να τσεκάρει το εισιτήριο για τη φάση των "16". Ο Ματθαίος είναι εκτός μάχης, με τον Παναγιώτη Βούτσα να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Γιαννακόπουλο.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Σάββατο 7/9

Δόξα Καλαμάτας - Βλαχόπουλο
Γήπεδο "Π. Μπαχράμης",  5 μ.μ.
Η. Νικολόπουλος, Αθανασοπούλου, Κατσάς
Πανθουριακός - Παπαφλέσσας Άμφειας
Γήπεδο Σπερχογείας, 5 μ.μ.
Αλεξέας, Λουκάς, Τσοπανάκης
Εθνικός Μελιγαλά -Βέργα
Γήπεδο Μελιγαλά, 5 μ.μ.
Σερεμέτης, Κ. Ξηρόκωστας
Καλλιθέα - Διαβολίτσι
Γήπεδο Καλλιθέας, 5 μ.μ.
Τουρλομούσης, Αδαμόπουλος, Καλογερόπουλος
Τσικλητήρας Πύλου - Εράνη
Γήπεδο Πύλου,  5 μ.μ.
Μπλάνας, Βρυώνης, Κουτσαναστάσης
Ομόνοια -Κεραυνός
Γήπεδο "Γ. Λουκαρέας" , 5 μ.μ.
Ψηλοπαναγιώτης, Ταβουλαρέας, Κασκάνης
Πατίστα - Τέλλος Άγρας
Γήπεδο  "Π. Μπαχράμης", 8 μ.μ.
Λάμιας, Καραπιπέρης, Γιαννέας

Κυριακή 8/9

Αστέρας Μικρομάνης -  Α.Ε. Αβίας
Γήπεδο Μικρομάνης, 5 μ.μ.
Μπλάνας, Αθανασοπούλου, Τσίρμπας
Αστέρας Βαλύρας - Ολυμπιακός Καλ.
Γήπεδο Βαλύρας, 5 μ.μ.
Καραπιπέρης, Μακρής, Ε. Παναγιωτόπουλος
Ανδρούσα - Κυπαρισσία
Γήπεδο Ανδρούσας, 5 μ.μ.
Γκούμας, Ρέκκας, Παλλαδινός
Μεθώνη -Αίας
Γήπεδο Μεθώνης,  5 μ.μ.
Γιαννόπουλος, Λουκάς, Κασκάνης
Ηρακλής Καλαμάτας - Πάμισος
Γήπεδο  "Π. Μπαχράμης, 5 μ.μ.
Αλεξέας, Σερεμέτης, Ταβουλαρέας
Παναθηναϊκός Καλαμάτας - Σπερχογεία
Γήπεδο "Γ. Λουκαρέας", 5 μ.μ.
Ψηλοπαναγιώτης, Βρυώνης, Καστανάς
Απόλλων Καλαμάτας - Μιλτιάδης
Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΜ, 6 μ.μ.
Τουρλομούσης, Κατσάς, Γιαννέας
Α.Ο. Φαραί - Δώριο
Γήπεδο  "Π. Μπαχράμης, 8 μ.μ.
Η. Νικολόπουλος, Τσαούση, Τσουλάκος

Δευτέρα 9/9
Πανιώνιος- Αστέρας Αρφαρών
Γήπεδο "Γ. Λουκαρέας" , 5 μ.μ.
Ζαρακοβίτης, Παυλοπούλου, Β. Γιαννέτσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα