Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Γλέντησαν μέχρι πρωίας με τον Μπάμπη Τσέρτο, όπως στα «Μπαγλαμαδάκια»… (φωτογραφίες)

Λατρεμένες εποχές στα θρυλικά «Μπαγλαμαδάκια» έζησαν το βράδυ της Δευτέρας όσοι παρευρέθησαν στην εκδήλωση του ΜΕΣΚ με το γνωστό τραγουδοποιό Μπάμπη Τσέρτο, στο κέντρο «Στεφανής» στην Τερψιθέα.
Ο γνωστός καλλιτέχνης, που διατηρεί άρρηκτους δεσμούς με την Κυπαρισσία, προσφέρθηκε να συνδράμει με τη φωνή του στη μουσική εκδήλωση που διοργανώνει ο πολυσχιδής Σύλλογος, προκειμένου τα έσοδα να διατεθούν για την κάλυψη μέρους των εξόδων που έχει επωμισθεί και του αναλογούν από το συνολικό κόστος της συνδιοργάνωσης του Διεθνούς Φεστιβάλ Παράδοσης «Κυπαρισσιακές ηλιαχτίδες», το οποίο εδώ και χρόνια υλοποιείται στην Τριφυλία.
Τη Δευτέρα το βράδυ, λοιπόν, ο Μπάμπης Τσέρτος με την Ειρήνη Τουμπάκη ταξίδεψαν το πολυπληθές κοινό σε υπέροχα μονοπάτια διασκέδασης και ψυχαγωγίας, ξεφεύγοντας από το γκρίζο της εποχής και αφήνοντας στην άκρη, έστω και για λίγο, σκοτούρες και προβλήματα.
Με τη μουσική και τα τραγούδια φούντωσαν θύμησες αλλοτινών εποχών στα «Μπαγλαμαδάκια» και όλες και όλοι έζησαν μια μοναδική βραδιά.
Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, διακρίναμε τον πρώην δήμαρχο Τριφυλίας Κώστα Κόλλια και την αντιπρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας, Βιβή Παντελάκη.
Το κοινό καλωσόρισε και ευχαρίστησε η πρόεδρος του ΜΕΣΚ, Σόνια Τουρκολιά, η οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ευγενική προσφορά του Μπάμπη Τσέρτου για την ενίσχυση του Συλλόγου.

Του Ηλία Γιαννόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα