Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Πριν το Πάσχα θα ανοίξει το Τουριστικό Περίπτερο Κυπαρισσίας

Πριν το Πάσχα θα ανοίξει το Τουριστικό Περίπτερο ΚυπαρισσίαςΓράφτηκε από τον  Kώστας Μπούρας

Πριν το Πάσχα θα έχει ανοίξει και θα λειτουργεί και πάλι το τουριστικό περίπτερο της Κυπαρισσίας που βρίσκεται στην παραλία του Αϊ-Λαγούδη, όπως τονίστηκε προχθές κατά την υπογραφή του συμφωνητικού με τον νέο ενοικιαστή του χώρου.
Η υπογραφή έγινε σε πανηγυρικό κλίμα καθώς μετά από τόσο καιρό πλέον ανοίγει μια νέα εποχή για το τουριστικό της Κυπαρισσίας. Από την πλευρά του δήμου το συμφωνητικό υπέγραψε ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας που μεταξύ άλλων τόνισε: «Για εμάς είναι προτεραιότητα να αναπτυχθεί το πιο νευραλγικό σημείο της πόλης που είναι η παραλία, γιατί αυτή η πόλη δεν έχει μόνο την Πάνω Πόλη. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που σοβαροί επιχειρηματίες θα αναλάβουν αυτό που για εμάς είναι η ψυχή της πόλης. Είναι μια εκκρεμότητα που κράτησε πολύ, θέλουμε να γίνει ό,τι καλύτερο για την περιοχή και έχουμε εμπιστοσύνη σε εσάς». Είπε ακόμη ότι από την πλευρά του δήμου θα γίνουν έργα τόσο στο ανατολικό τμήμα του δρόμου όσο και στη Διονυσιάδα πηγή.

Από την πλευρά των ενοικιαστών το συμφωνητικό υπογράφτηκε από την Γεωργία Σμυρνιώτη και τον Γεώργιο Ματζούνη - με την κ. Σμυρνιώτη να ευχαριστεί το δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που τους δείχνει. Υποσχέθηκε ότι θα κάνουν ό,τι καλύτερο για να βελτιώσουν την εικόνα της παραλίας, ελπίζοντας αυτό που θα φτιάξουν να αρέσει στον κόσμο.
Την ικανοποίησή της για την εξέλιξη εξέφρασε και η πρόεδρος της ΔΚ Κυπαρισσίας Σταματία Αλεξοπούλου η οποία ευχήθηκε καλές δουλειές στους νέους ενοικιαστές και ευχαρίστησε το δήμαρχο για την επιμονή του σε αυτό το ζήτημα που, όπως είπε, είχε αίσιο τέλος.
Να σημειώσουμε ότι υπογράφτηκε τόσο το πρωτόκολλο παράδοσης - παραλαβής όσο και το νέο συμφωνητικό που είναι για μίσθωση 25 χρόνων με ενοίκιο 1.200 ευρώ το μήνα.
Κ.Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα