Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Δυσφορία Κατσίβελα για τη χρηματοδότηση αποκατάστασης των ζημιών

Την έντονη δυσαρέσκεια και δυσφορία του για τη χρηματοδότηση της αποκατάστασης των ζημιών από τη θεομηνία που έπληξε την περιοχή εξέφρασε με χθεσινές του δηλώσεις ο δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Κατσίβελας, τονίζοντας πως «η κοροϊδία αυτή πρέπει κάποια στιγμή να τελειώνει».
Ο κ. Κατσίβελας εξαπέλυσε επίθεση προς την κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο, λέγοντας: «Απ’ ό,τι καλά γνωρίζετε, μας ανακοινώθηκε η κρατική ενίσχυση για την αποκατάσταση των ζημιών στο Δήμο Τριφυλίας. Νομίζω ότι όποιος σοβαρός άνθρωπος ακούσει ότι ο Δήμος Τριφυλίας πιστώνεται με 80.000 ευρώ για την αποκατάσταση των υποδομών, που έχει να κάνει με τη θεομηνία του Σεπτεμβρίου, δεν ξέρω πώς θα συναισθάνεται, αν θα γελάει ή θα κλαίει. Δε θέλω να πω τα προσωπικά μου συναισθήματα, αλλά οφείλω να κοινοποιήσω τα συναισθήματα των πολιτών της Τριφυλίας. Είναι πλήρης η απογοήτευση. Νομίζω ότι έχουμε φτάσει πλέον στα όρια της προσβολής, διότι όταν υπάρχει μια καταστροφή, περιμένεις στους ανθρώπους που έχουν καταστραφεί ή στις δομές που έχουν καταστραφεί, την αρωγή. Αυτό, πλέον, καθίσταται προσβολή. Ας είναι έτσι τα πράγματα. Ο Δήμος Τριφυλίας θα συνεχίσει με ό,τι δυνάμεις έχει να λειτουργεί και ν’ αποκαθίσταται. Πλέον το κράτος δεν είναι παρά μόνο ένας φοροεισπράκτης κι εμείς αυτό έχουμε να κάνουμε, μ’ αυτό θα συνεχίσουμε.
Να ξέρουν οι πολίτες ότι θα προσπαθήσουμε και θα καταφέρουμε, με ίδιες δυνάμεις και με ίδιους πόρους, ν’ ανταποκριθούμε στις ανάγκες που υπάρχουν. Αλλά η κοροϊδία αυτή πρέπει κάποια στιγμή να τελειώνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα