Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Σχέση δικηγόρων με δικαστές για το Ρωμανού - Γαργαλιάνοι καταγγέλλει ο Τατούλης

 
Γράφτηκε από την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Σχέση δικηγόρων με δικαστές, που είχαν ως αποτέλεσμα εξωπραγματικές αποζημιώσεις ιδιοκτητών στο δρόμο Ρωμανού - Γαργαλιάνοι, χωρίς, όμως, να μιλήσει συγκεκριμένα και να πει ονόματα, κατήγγειλε ξανά ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, προχθές το απόγευμα, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.
Και κατηγόρησε την αντιπολίτευση, γιατί, όπως υποστήριξε, «ουδείς από την αντιπολίτευση είτε από οποιονδήποτε άλλο φορέα, δεν συμπαραστάθηκε στην αγωνιώδη κραυγή που έθεσα εκείνη την ώρα».
Ο κ. Τατούλης πανηγύρισε που «για πρώτη φορά στη Περιφέρεια Πελοποννήσου γίνονται και
ολοκληρώνονται έργα τα οποία παραδίδονται στους πολίτες», ισχυριζόμενος, μάλιστα, πως «το έργο ολοκληρώθηκε από την Περιφέρεια σε χρόνο ρεκόρ, τη στιγμή μάλιστα που κανείς δεν το πίστευε».
Και για τα προβλήματα του έργου επέρριψε και πάλι τις ευθύνες στους άλλους, αποσιωπώντας τις δικές του, αναφέροντας ότι «παραλάβαμε ένα έργο φάντασμα, το οποίο ήμασταν υποχρεωμένοι να το υλοποιήσουμε, γιατί το Ελληνικό Δημόσιο είχε καταβάλει μια τεράστια δαπάνη και θα ήταν προσβολή απέναντι στους συμπολίτες μας και στην ευρύτερη περιοχή, μια αναπτυσσόμενη περιοχή και στον αγροτικό τομέα αλλά και στον τουριστικό τομέα, να μην το ολοκληρώσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα