Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Θανατηφόρο τροχαίο με δύο νεκρούς στην Ε.Ο Τσακώνα- Καλό Νερό

Οικογενειακή τραγωδία στη Μεσσηνία: Σκοτώθηκαν μπροστά στη 15χρονη κόρη τους!

Οικογενειακή τραγωδία στη Μεσσηνία: Σκοτώθηκαν μπροστά στη 15χρονη κόρη τους!Ο θάνατος είχε στήσει καρτέρι σε ένα ζευγάρι, που χάθηκε χθες το απόγευμα σε τροχαίο δυστύχημα σε έναν από τους πιο επικίνδυνους δρόμους της Μεσσηνίας, την εθνική Καλό Νερό - Τσακώνα.
Ο 54χρονος Νίκος Χαρ. Κατσούλης και η 51χρονη σύζυγός του Παναγιώτα Κ. Κόλλια πήγαιναν προς την Τσακώνα και σκοτώθηκαν όταν το αυτοκίνητό τους έπεσε πάνω στη ρυμούλκα τρακτέρ, που προπορευόταν.
Το δυστύχημα συνέβη χθες λίγο πριν τις 6 το απόγευμα στο 6ο χλμ. της εθνικής οδού, κοντά στη γέφυρα του Ζευγολατιού. Στο πίσω κάθισμα επέβαινε η 15χρονη κόρη τους, που ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά και κατάφερε να βγει μόνη της από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο. Οι γονείς της όμως δεν είχαν καμία τύχη, καθώς η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που σύμφωνα με πληροφορίες σκοτώθηκαν ακαριαία -ενώ για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η επέμβαση πυροσβεστών του Κλιμακίου Μελιγαλά. Στο σημείο του τροχαίου έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τις σορούς του άτυχου ζευγαριού. Η Τροχαία διεξάγει προανάκριση για να βρεθούν τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος, αλλά όλοι όσοι ζούμε στη Μεσσηνία και οδηγούμε στους δρόμους της, βιώνουμε καθημερινά τον τρόμο με κάθε είδους αγροτικά μηχανήματα να κινούνται μες τη νύχτα χωρίς φώτα, ή ακόμα και να μπαίνουν στην εθνική από παράδρομους μην υπολογίζοντας τίποτα. Δυστυχώς, δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους με τραγικό τρόπο και τίποτα δεν μπορεί να τους φέρει πίσω.
eleyueriaonline

Το δελτίο τύπου της Αστυνομίας για το θανάσιμο τραυματισμό του ζευγαριού
Χθες (6.12.2016) το απόγευμα, στο 6ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Τσακώνας- Καλού Νερού, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 54χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν δύο (2) ημεδαπές, μία (1) 51χρονη και μία (1) ανήλικη, συγκρούστηκε με γεωργικό ελκυστήρα, που οδηγούσε 32χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 54χρονου και της 51χρονης, καθώς και τον τραυματισμό της ανήλικης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα