Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Τράπεζα Πειραιώς: Ακίνητα και σπίτια σε ηλεκτρονική δημοπρασία από 20.000 ευρώ


Τράπεζα Πειραιώς: Ακίνητα και σπίτια σε ηλεκτρονική δημοπρασία από 20.000 ευρώ
Στην ιστοσελίδα που έχει δημιουργήσει η Τράπεζα Πειραιώς «properties4sale.gr» προσφέρονται προς πώληση μια ευρεία γκάμα από ακίνητα. Τα ακίνητα πωλούνται μέσω διαδικασίας online δημοπρασίας, όπως περιγράφεται στο «Πώς Αγοράζετε»
Όλα τα ακίνητα αποτελούν ιδιοκτησία της Τράπεζας Πειραιώς και έχουν ελεγχθεί από τον Τομέα Ακίνητης Περιουσίας της Τράπεζας προκειμένου η αγορά σας να ολοκληρωθεί γρήγορα και ομαλά.
Πώς αγοράζετε
Στο properties4sale.gr μπορείτε να αποκτήσετε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους μέσω μιας ανοιχτής και διαφανούς διαδικασίας online δημοπρασιών, με ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης και τη σιγουριά που σας προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς.
Αναζήτηση ακινήτου
Εντοπίστε το ακίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες σας, κατεβάστε και μελετήστε το Πληροφοριακό Υλικό που παρέχεται στη σελίδα του στο properties4sale.gr.
Τα ακίνητα πωλούνται στην κατάσταση στην οποία βρίσκονται και οποιαδήποτε έξοδα

αποπεράτωσης, επισκευής, ανακαίνισης κ.α. που τυχόν απαιτούνται, θα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή.
Εγγραφή και Επίσκεψη ακινήτου.
Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στη δημοπρασία, πραγματοποιήστε πρώτα την εγγραφή σας.
To properties4sale.gr προσκαλεί επίσης μεσιτικά γραφεία να συνεργαστούν για την συμμετοχή ενδιαφερόμενων πελατών τους στην διαδικασία πώλησης. Εάν εξουσιοδοτήσετε τον μεσίτη σας να ξεκινήσει την εγγραφή σας θα σας αποστείλουμε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που του δηλώσατε για να την ολοκληρώσετε. Η εγγραφή σας μέσω μεσίτη δεν επηρεάζει τις πιθανότητες σας να κερδίσετε στην δημοπρασία ούτε το τίμημα αγοράς που θα πληρώσετε στην Τράπεζα Πειραιώς.
Έχετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε τα ακίνητα που σας ενδιαφέρουν κατά τη διάρκεια του "open day". Για να πληροφορηθείτε την ημερομηνία και ώρα του open day, πατήστε "Επίσκεψη ακινήτου" στη σελίδα του ακινήτου.
Αίτημα χρηματοδότησης φυσικού προσώπου
Εφόσον επιθυμείτε να λάβετε δάνειο για την αγορά ακινήτου μέσω του properties4sale.gr, η Τράπεζα Πειραιώς σας προσφέρει τη δυνατότητα χρηματοδότησής σας έως του ποσού του 70% του τιμήματος αγοράς ή της τιμής Άμεσης Αγοράς (όποια εκ των δύο τιμών είναι χαμηλότερη) και προνομιακό επιτόκιο με βάση το Euribor 1m πλέον περιθωρίου 3,00% και εισφοράς του Ν.128/75, σήμερα 0,12% για κατοικίες ή 0,60% για επαγγελματικά ακίνητα.
Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση δανείου σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ ή στην «Δυνατότητες χρηματοδότησης» στη σελίδα του ακινήτου που σας ενδιαφέρει.
Η απάντηση στο αίτημά σας παρέχεται από την Τράπεζα εντός 3 εργάσιμων ημερών, παρόλα αυτά σας συνιστούμε να πραγματοποιήσετε το αίτημά σας τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν την έναρξη της δημοπρασίας.
Για χρηματοδότηση νομικών προσώπων επισκεφθείτε ένα κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.
Υποβολή προσφοράς
Έχετε τη δυνατότητα να προβείτε σε αγορά του ακινήτου που σας ενδιαφέρει πριν από την έναρξη της δημοπρασίας στην τιμή Αμεσης Αγοράς που εμφανίζεται στη σελίδα του, πατώντας το κουμπί «Αγοράστε Τώρα». Σε αυτή την περίπτωση θα σας καλέσει εκπρόσωπος του properties4sale.gr για να σας ζητήσει να υπογράψετε το Ιδιωτικό Συμφωνητικό, σχέδιο του οποίου είναι αναρτημένο στη σελίδα του ακινήτου, και να καταβάλετε την προκαταβολή. Μόνο τότε το ακίνητο θα αφαιρεθεί από τη λίστα των ακινήτων προς δημοπρασία και θα εμφανίζεται με την ένδειξη «Υπό Πώληση».


Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στη δημοπρασία, θα πρέπει να αιτηθείτε τη συμμετοχή σας πατώντας «Υποβολή αιτήματος συμμετοχής» σε οποιαδήποτε σελίδα ακινήτου. Σας συνιστούμε να διαβάσετε τις πληροφορίες του ακινήτου και να επισκεφθείτε το ακίνητο που σας ενδιαφέρει πριν αιτηθείτε τη συμμετοχή σας.
Εάν δεν έχει υπάρξει επικοινωνία μαζί σας πριν την υποβολή του αιτήματός σας, για να γίνει το αίτημά σας αποδεκτό, θα επικοινωνήσει εκπρόσωπός του properties4sale.gr στον αριθμό τηλεφώνου ή/και στο email που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας.
Μόλις η δημοπρασία ανοίξει μπορείτε να υποβάλετε προσφορά για το ακίνητο που σας ενδιαφέρει ξεκινώντας από την «Τιμή εκκίνησης». Κάθε επόμενη προσφορά θα πρέπει να είναι υψηλότερη από την «Τρέχουσα προσφορά» τουλάχιστον κατά το ποσό που έχει οριστεί ως «Βήμα προσφοράς» σε κάθε ακίνητο και εμφανίζεται κάτω από την «Τρέχουσα προσφορά».
Εάν υπάρξουν προσφορές κατά τα τελευταία λεπτά της δημοπρασίας ενός ακινήτου, αυτή θα παραταθεί για μερικά ακόμη λεπτά.
Σημειώνουμε ότι δεν θα πρέπει να υποβάλετε προσφορά εάν δεν έχετε εξασφαλίσει το κεφάλαιο που απαιτείται για την αγορά του ακινήτου.
Η Τράπεζα έχει ορίσει μια Απαιτούμενη Τιμή πώλησης για κάθε ακίνητο και ως εκ τούτου, δύναται να αρνηθεί όποια πλειοδοτική προσφορά υπολείπεται αυτής. Οι Απαιτούμενες Τιμές πώλησης των ακινήτων δεν δημοσιεύονται. Προσφορές κοντά στην Τιμή εκκίνησης είναι πιθανόν να μην πληρούν την Απαιτούμενη Τιμή.
Ολοκλήρωση αγοράς
Αν είστε ο πλειοδότης, θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος του properties4sale.gr όταν λήξει η δημοπρασία για να σας ενημερώσει εάν η προσφορά σας ήταν επιτυχής (δηλ. αν έχει επιτευχθεί η Απαιτούμενη Τιμή πώλησης). Θα σας ζητήσει να υπογράψετε το Ιδιωτικό Συμφωνητικό και να καταβάλετε την προκαθορισμένη προκαταβολή, εντός 3 εργάσιμων ημερών.
Ο δικηγόρος ή/και συμβολαιογράφος σας θα μπορέσει να διενεργήσει τους απαραίτητους ελέγχους για την ολοκλήρωση της αγοράς.
Επικοινωνία
Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα ακίνητα ή τη διαδικασία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@properties4sale.gr ή καλέστε μας στο (+30) 210 38 98 850
Εάν ενδιαφέρεστε για χρηματοδότηση για να αγοράσετε ακίνητο από το properties4sale.gr, επικοινωνήστε μαζί μας στο (+30) 210 38 98 850 ή στο loan@properties4sale.gr.

Αντωνόπουλος Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα