Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Ξεκινά ανακύκλωση γυαλιού στο Δήμο Τριφυλίας

Πρόγραμμα ανακύκλωσης γυαλιού ξεκινά το προσεχές διάστημα στο Δήμο Τριφυλίας καθώς ήδη παραδόθηκαν στην έδρα του, Κυπαρισσία, 30 ειδικοί κάδοι ανακύκλωσης από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης. 
Παράλληλα, ολοκληρώνεται η σχετική μελέτη για τους κάδους οικιακής κομποστοποίησης, ώστε ο Δήμος να προβεί στην προμήθειά τους και εν συνεχεία να τους διαθέσει στους κατοίκους της περιοχής.
Όπως επισήμανε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Παναγιώτης Τσίγγανος, παραδόθηκαν στο Δήμο Τριφυλίας τις προηγούμενες μέρες 30 κάδοι ανακύκλωσης γυάλινων συσκευασιών από την Ε.Ε.Α.Α., οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία και, ουσιαστικά, ξεκινά η ανακύκλωση στο Δήμο Τριφυλίας. 
Παράλληλα, ολοκληρώνεται η μελέτη για τους κάδους οικιακής κομποστοποίησης.
Μάλιστα, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και η Διεύθυνση Διαχείρισης Απορριμμάτων, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Τριφυλίας έχουν απευθύνει δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στους πολίτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις δράσεις οικιακής κομποστοποίησης, ενώ ο Δήμος θα χορηγήσει δωρεάν στους ενδιαφερόμενους οικιακούς κομποστοποητές!


Του Ηλία Γιαννόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα