Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Τα βραβεία για την καλύτερη βιτρίνα στη Λευκή Νύχτα της Κυπαρισσίας

Ολοι οι στόχοι επιτεύχθηκαν στο μέγιστο βαθμό, σημειώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας για τη «Λευκή Νύχτα» - και ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν σ' αυτή την επιτυχία.
Τα βραβεία για την καλύτερη βιτρίνα στη Λευκή Νύχτα της Κυπαρισσίας
Επισημαίνει ακόμη ότι η πόλη και τα καταστήματα προβλήθηκαν και διαφημίστηκαν από όλους τους γειτονικούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, ενώ οι φωτογραφίες από τις βιτρίνες ταξίδεψαν μέσω του Διαδικτύου σε κάθε γωνιά. 
Οσον αφορά τώρα το διαγωνισμό καλύτερης βιτρίνας, τα αποτελέσματα είναι:
1ο βραβείο, Ανθοπωλείο «Floral Creations» της Ασπας Νικολοπούλου.
2ο βραβείο: Κατάστημα υποδημάτων «Bellissimo» της Μαρίας και της Φωτεινής Παπαδοπούλου.
3ο βραβείο: Ανθοπωλείο της Αθανασίας Ντούφα-Κανελλοπούλου.
Οι δε τυχεροί της κλήρωσης δώρων είναι οι εξής: 
Κάντυ Δρούλια (1 τηλεόραση 32” FNU). Αναστασία Αγγελινά (1 mountain bike αξίας 150 ευρώ). Παναγιώτα Φωτεινοπούλου (1 εκτυπωτής Ricoh SP112). Μαρία Ζαφειροπούλου (1 τάμπλετ). Ολα τα παραπάνω δώρα ήταν προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου. Αχιλλέας Τζωρτζίνης (1 διήμερη διανυκτέρευση με πρωινό, και συμμετοχή στο escape room, προσφορά του ξενοδοχείου «Apollo Resort Art Hotel»).

Ο Εμπορικός Σύλλογος τονίζει ότι μια τέτοια εκδήλωση δεν θα μπορούσε να πετύχει χωρίς τη βοήθεια του Δήμου Τριφυλίας, της Τροχαίας και του Πυροσβεστικού Σώματος Κυπαρισσίας. Απευθύνει ευχαριστίες σε όλους τους επισκέπτες και δεσμεύεται να συνεχίσει να στηρίζει το θεσμό αυτό, αλλά και οποιεσδήποτε άλλες ενέργειες στηρίζουν και προβάλλουν τον τόπο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα