Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Xοιρινό τρικολόρε με πιπεριές και μανιτάρια

Μια εύκολη αλλά γευστικότατη πρόταση για το Κυριακάτικο τραπέζι μας!!!
Xοιρινό τρικολόρε με πιπεριές και μανιτάριαΥλικά για 4 άτομα

1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μεγάλους κύβους

½ κίτρινη πιπεριά κομμένη

½ κόκκινη πιπεριά (γλυκιά)
½ πορτοκαλί πιπεριά

1 ξερό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες ψιλές

250 γραμμάρια μανιτάρια κομμένα 

1 κουταλάκι κόλιανδρο σε σκόνη

Ελαιόλαδο

Αλάτι – πιπέρι
Μισό ποτήρι λευκό κρασί
Διαδικασία

Βάζουμε το λάδι σε βαθύ τηγάνι (τόσο όσο χρειάζεται για να καλυφθεί μερικώς ο πάτος του,

όχι περισσότερο) και τσιγαρίζουμε το κρέας. Μόλις πάρουν λίγο χρώμα, βάζουμε τα μανιτάρια. 
Ανακατεύουμε να φύγουν τα υγρά τους και μετά ρίχνουμε τις πιπεριές. Όταν και αυτές λαδωθούν καλά, ρίχνουμε και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια.
Καρυκεύουμε με τον κόλιανδρο, το αλάτι και το πιπέρι και μετά σβήνουμε με λευκό κρασί. Βράζουμε το φαγητό σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσει καλά το κρέας – δηλαδή περίπου 3/4 ώρας- και σερβίρουμε με λευκό ρύζι, πουρέ ή πατάτες τηγανητές.


Καλή μας όρεξη …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα