Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Νεκρή η 26χρονη κόρη του προέδρου του Δ.Σ. Πύλου – Νέστορος σε τραγικό τροχαίο στην Κύμη

Ανείπωτος θρήνος από σήμερα στην Πυλία, μετά τον άδικο χαμό της 26χρονης Κατερίνας, κόρη του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Πύλου – Νέστορος - σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Κύμη, από το οποίο ανασύρθηκαν νεκρά 3 άτομα, ενώ άλλα δύο δίνουν μάχη για τη ζωή τους.
Το 26χρονο κορίτσι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν αρραβωνιαστικιά του οδηγού, ηλικίας 31 ετών, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο. Στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας νοσηλεύεται επίσης, ο ηλικίας 31 ετών συνοδηγός του αυτοκινήτου. Νεκροί είναι άλλοι δύο άντρες 30 και 38 ετών.
Όλα συνέβησαν το πρωί του Σαββάτου. Στο μοιραίο τζιπ επέβαινε μια παρέα πέντε παιδιών, τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα, ηλικίας από 25 - 37 ετών περίπου.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το αυτοκίνητο, ένα Jeep Wrangler, δίχως οροφή, κινούνταν μεταξύ Πλατάνας και Στομίου, κοντά στην Κύμη, όταν ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε από γκρεμό στην άκρη της θάλασσας.
Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και αφού χτύπησε στο κράσπεδο, το τζιπ βγήκε εκτός δρόμου. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο αναποδογύρισε στον αέρα και έπεσε, από ύψος περίπου πέντε μέτρων, στην ακτή, με το πίσω μέρος, γι αυτό και σκοτώθηκαν οι τρεις επιβάτες που κάθονταν πίσω. Ο οδηγός και ο συνοδηγός τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα