Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Το ελικόπτερο της αστυνομίας ανακάλυψε ορφανή χασισοφυτεία 308 δενδρυλλίων στη Μεσσηνία!

Την πρώτη «ορφανή» φυτεία του φετινού καλοκαιριού με 308 χασισόδεντρα εντόπισε την Κυριακή το ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας ένα χιλιόμετρο έξω από την Οιχαλία.
Τα δέντρα βρίσκονταν σε πλήρη ανάπτυξη, ενώ ορισμένα κόντευαν να φτάσουν τα 2,5 μέτρα σε ύψος.
Όπως προαναφέραμε, η φυτεία εντοπίσθηκε από το ελικόπτερο της Αστυνομίας στην αγροτική περιοχή «Μπαλτάδες», ένα χιλιόμετρο έξω από την Οιχαλία.
Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, που την προσέγγισαν στη συνέχεια, διαπίστωσαν ότι η συγκεκριμένη έκταση γειτόνευε με ελαιοπερίβολα και ήταν ένα κομμάτι περίπου 80 τ.μ. που είχε εκχερσωθεί και διαμορφωθεί κατάλληλα.
Στο χώμα οι αστυνομικοί βρήκαν φυτεμένα 308 φυτά κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Το ύψος τους ξεκινούσε από το 1 και έφτανε έως τα 2,30 μέτρα.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της

Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας. Οι δε έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών της φυτείας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στο χώρο της δε βρέθηκαν καλλιεργητικά εργαλεία ή άλλα αντικείμενα.
Στο μεταξύ, χθες το μεσημέρι, στα Φιλιατρά, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ συνελήφθη 27χρονος Βούλγαρος, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης βάρους 0,9 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση γι’ αυτή την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.
Β.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα