Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Ιταλία: Νεκροί και οι 8 αγνοούμενοι από την κατάρρευση κτιρίου


italia-entopistike-tritos-nekros-sta-suntrimmia-tou-ktiriouΕντοπίστηκαν και τα οκτώ πτώματα των αγνοούμενων στην πόλη Τόρε Ανουντσιάτα στο κτίριο που κατέρρευσε την Παρασκευή κοντά στη Νάπολη.
Οι νεκροί είναι ένα ζευγάρι και ο 25χρονος γιος τους, ακόμα ένα ζευγάρι με τα ηλικίας 8 και 11 ετών παιδιά του, αλλά και μια 60χρονη, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως το κτίριο κατέρρευσε εντελώς ξαφνικά, όταν δύο από τους τέσσερις ορόφους του κτιρίου έπεσαν γύρω στις 06.30 το πρωί τοπική ώρα.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες εκείνη την ώρα διερχόταν εμπορική αμαξοστοιχία από την περιοχή, με τις ράγες του σιδηροδρομικού δικτύου να εκτείνονται κατά μήκος του κτιρίου. Άλλες πηγές υποστηρίζουν ότι στο κτίριο, στους κάτω ορόφους, βρίσκονταν σε εξέλιξη για εργασίες ανακαίνισης.
Περίπου 30 πυροσβέστες, δεκάδες εθελοντές της πολιτικής προστασίας, καθώς επίσης και συγγενείς των αγνοουμένων, αναζητούν ίχνη ζωής στα χαλάσματα. Τρεις εκ των πυροσβεστών τραυματίστηκαν ελαφρά.
"Είναι σαφές ότι επρόκειτο για ένα κτίριο που βρισκόταν σε κακή κατάσταση" δήλωσε σε δημοσιογράφους ο δήμαρχος της πόλης, Έντζο Ασκιόνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα