Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Για κακούργημα κατηγορείται ο χρηματιστής που «έφαγε» τα χρήματα του Γιώργου Λιάγκα


«Οι λύσεις είναι δύο: ή θα επιστρέψει τα χρήματα, ή θα πάει φυλακή»

Δικαστικές εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση του Γιώργου Λιάγκα για τα χρήματα που έχασε πριν από μερικά χρόνια, όταν έπεσε θύμα απάτης από 21χρονο χρηματιστή.
Σε βάρος του χρηματιστή και των ιθυνόντων της εταιρείας ασκήθηκαν διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του παρουσιαστή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, αναμένεται το βούλευμα για παραπομπή τους ή μη σε δίκη.
Μάλιστα, μέχρι την έκδοση του βουλεύματος, το Πρωτοδικείο της Αθήνας, που θα εκδίκαζε το αστικό μέρος της υπόθεσης, ανέβαλε την ετυμηγορία του έως την ολοκλήρωση της ποινικής διαδικασίας.
«Βρέθηκε ένας επιτήδειος που οδήγησε τον κ. Λιάγκα στην εν λόγω χρηματιστηριακή εταιρεία και, δείχνοντας ο κ. Λιάγκας εμπιστοσύνη στην εταιρεία, αποφάσισε να συνεργαστεί μαζί της… Αυτός ο άνθρωπος όμως τον εκμεταλλεύτηκε στυγνά», ανέφερε ο κ. Δημητρακόπουλος, διευκρινίζοντας πως η δίωξη είναι για απάτη και για πλαστογραφία.
Παράλληλα, επεσήμανε πως «ο απατεώνας, που πλέον ζει στην Ελβετία και όχι στην Ελλάδα, απολογήθηκε γι’ αυτά τα αδικήματα» και ότι το ποσό που απαιτείται ανέρχεται σε 550.000 ευρώ (εκ των οποίων το κεφάλαιο είναι γύρω στα 200.000 ευρώ και το υπόλοιπο αφορά τόκους), που ήταν «προϊόν σκληρής εργασίας και οικονομίες μιας ζωής». «Οι λύσεις είναι δύο: ή θα επιστρέψει τα χρήματα, ή θα πάει φυλακή», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα