Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Το σοκαριστικό τροχαίο στη Μεσσηνία και ο απαρηγόρητος πατέρας


Νεκροί στην Κύμη η γλυκιά Κατερίνα και οι φίλοι 

Ο θάνατος είναι αναπόφευκτος για όλους μας. Όταν όμως αναγκάζει έναν γονιό να θρηνήσει για το παιδί του, τότε μιλάμε για έναν άδικο θάνατο. Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να ξέρει πως ένιωσε ο Θοδωρής Χαραμαράς όταν συνόδευσε την αγαπημένη του κόρη στην τελευταία της κατοικία.
Ένα ξεθωριασμένο από βουή «γιατί» έβγαινε από τα χείλη συμφοιτητών, συγγενών και φίλων.
Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πύλου Νέσστορος, Θοδωρής Χαραμαράς μιλά για το θανατηφόρο τροχαίο της κόρης του.
«Το κοριτσάκι μου εγώ το έχασα, από κει και πέρα δεν μάθαμε, δυστυχώς,τίποτα. Ξέρουμε ότι το τζιπ χτύπησε στο στηθαίο, πήρε μια τούμπα και τα παιδιά που ήταν πίσω και η κορούλα μου έφυγε στον αέρα και κατέληξε στην παραλία, κάτω στην αμμουδιά.Τα άλλα τα δύο τα παιδιά πήγαν μαζί με το τζιπ. Στην Κύμη η κόρη μου έμενε μαζί με τον φίλο της και εκεί θα προχωρούσαν το βίο τους και τη ζωή τους αλλά δυστυχώς έφυγε πολύ νωρίς από κοντά μας».
Στο νοσοκομείο δίνουν τη δική τους μάχη ο αρραβωνιαστικός της άτυχης κοπέλας, Χρήστος Καραβάς όπου ήταν και ο οδηγός του μοιραίου τζιπ καθώς και ο συνοδηγός Δημήτρης Δελούδης.
Εκτός από την Κατερίνα «έσβησαν» ο Γιάννης Κατσής και ο Τάκης Καρατζής οι οποίοι καθόντουσαν στο πίσω κάθισμα μαζί της.




Η κηδεία του Τάκη Καρατζή θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι.
Ο μεγάλος έρωτας, οι σπουδές και το
αναπάντεχο τέλος

Το δυστύχημα στην Κύμη από το οποίο έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι και δύο χαροπαλεύουν, έχει ένα ιδιαίτερο επιπλέον στοιχείο που το κάνει ακόμα πιο τραγικό αφού μέσα από αυτό το τροχαίο αποκαλύφτηκε ένας μεγάλος έρωτας.

Ένας έρωτας που έμεινε ανολοκλήρωτος, καθώς η μελαχρινή πρωταγωνίστρια «έφυγε» από τη ζωή όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αγαπημένος της, εξετράπη της πορείας του κι έπεσε στον γκρεμό.

Η όμορφη Κατερίνα Χαραμαρά, κόρη τοπικού άρχοντα της Πύλου Νέσστορος, είχε φύγει από την οικογένειά της για να δημιουργήσει μία νέα οικογένεια στην Κύμη μαζί με τον αρραβωνιαστικό της.



Η 26χρονη βρισκόταν για χρόνια στην αχαϊκή πρωτεύουσα, καθώς σπούδαζε Πολιτικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών όπου το 2015 πήρε το πτυχίο της και ακολούθησε τον αγαπημένο της στην Κύμη.

Ο ερωτάς τους κεραυνοβόλος εξομολογούνται στο protothema.gr πρώην συμφοιτητές της Κατερίνας που την γνώριζαν από τα φοιτητικά της χρόνια και δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν είναι πια στη ζωή.

«Μόλις γνωρίστηκαν κατάλαβαν σχεδόν αμέσως πως ο ένας θα ήταν για πάντα κομμάτι του άλλου. Θα είναι πολύ δύσκολο για τον Χρήστο μόλις μάθει ότι η Κατερίνα του δεν ζει πια», λένε συγκινημένοι άνθρωποι που γνώριζαν το ζευγάρι.

Είχαν σκοπό σύντομα να παντρευτούν και να δώσουν τον όρκο της αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης και μόνο ο θάνατος θα μπορούσε να τους χωρίσει... Αυτή η διαολεμένη μοίρα που δεν τους άφησε να εκπληρώσουν τα όνειρά τους αφού πρόσταξε το θάνατο να πάρει στην αγκαλιά του την Κατερίνα. Και τον πρόσταξε με τέτοιο τρόπο ώστε εκείνος που την έσπρωξε άθελά του στην αγκαλιά του να είναι ο πολυαγαπημένος της Χρήστος.
Το χρονικό του μοιραίου τροχαίου

Η παρέα των νέων επέστρεφε από διασκέδαση. Όμως η βραδιά κατέληξε το πρωί σε τραγωδία. Το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο ήταν οι πέντε νέοι, έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Το τζιπ ερχόταν από Αλιβέρι με προορισμό την Κύμη, όταν στην ευθεία του κεντρικού παραλιακού δρόμου εξετράπη, χτύπησε στο τσιμεντένιο κράσπεδο, αναποδογύρισε και σύρθηκε πάνω του για 20 περίπου μέτρα.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το τζιπ έκανε τούμπα στον αέρα και έπεσε , από ύψος περίπου πέντε μέτρων στην ακτή της θάλασσας, με το πίσω μέρος. Οι τρεις επιβάτες που κάθονταν πίσω βρήκαν τραγικό θάνατο. Ο οδηγός και ο συνοδηγός τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά.

Οι πρώτοι που έφτασαν, πολιτική προστασία του δήμου, πυροσβεστική, αστυνομία και λιμενικό, αντίκρισαν την κοπέλα έξω από το αυτοκίνητο και να επιπλέει νεκρή στα κύματα, τους δύο άντρες που καθόντουσαν πίσω μαζί της, καταπλακωμένους από την οροφή και τις σιδεριές του τζιπ, και τον οδηγό με τον συνοδηγό σε κατάσταση σοκ.

Ένα από τα τραγικά πρόσωπα της ιστορίας ήταν και ο πατέρας ενός εκ των θυμάτων που έπαιρνε τηλέφωνο τον γιο του και εκείνος δεν το σήκωνε. Οι γύρω κάτοικοι έμαθαν τα δυσάρεστα νέα, τα οποία, ωστόσο, δεν γνώριζε ο πατέρας. Λίγο αργότερα, ενημερώθηκε και ο πατέρας για το χαμό του παιδιού του.
Δείτε βίντεο: Συγκλονίζει ο πατέρας
της άτυχης Κατερίνας:

«Η κορούλα μου έφυγε στον ''αέρα'' και κατέληξε στην παραλία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα