Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Στην Καλαμάτα σήμερα ο Αλέξης Χαρίτσης

Ο Καλαματιανός αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, θα βρεθεί σήμερα στην Καλαμάτα, όπου-μεταξύ άλλων- θα έχει και σειρά επαφών με φορείς για παρεμβάσεις που βρίσκονται υπό εξέλιξη στην πόλη.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έδωσε στη δημοσιότητα η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Χαρίτσης στις 12.45 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας και στο χώρο που προτείνεται από τη Μητρόπολη Μεσσηνίας για ανέγερση κτιρίου φιλοξενίας συγγενών ασθενών και νηπιακού σταθμού.
Αμέσως μετά και ειδικότερα στις 13.45 θα επισκεφθεί το Ειδικό Σχολείο Καλαμάτας, ενώ στις 15.00 είναι προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου. Κατά τη διάρκειά της ο αναπληρωτής υπουργός αναμένεται να αναφερθεί στα… παρελκόμενα για την ελληνική οικονομία της πρόσφατης συμφωνίας με τους θεσμούς, η οποία εξασφαλίζει άμεσα ένα σημαντικό ποσό για τη χώρα μας (8,5 δισ. ευρώ), το οποίο, εκτός από τις τρέχουσες

δανειακές υποχρεώσεις, θα καλύψει και μέρος των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου δίνοντας σημαντική ανάσα στην αγορά.
Ο κ. Χαρίτσης αναμένεται να αναφερθεί και στην προσπάθεια της κυβέρνησης για αποκέντρωση της ανάπτυξης. Στρατηγική του υπουργείου είναι η στενή συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες, από τις οποίες άλλωστε θα προκύψει και η εξειδίκευση και προτεραιοποίηση της αναπτυξιακής στρατηγικής σε κάθε Περιφέρεια και Δήμο.
Τέλος, θα παραβρεθεί στο άνοιγμα του 23ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.
Α.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα